Yüce Ordumuza ve Darbeye Katıldığım Hakkında. (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Berkin Bakırel
  • Başlangıç tarihi
B

Berkin Bakırel

Ziyaretçi
Demokrasiye Balans Ayarı çekilmesi için Her türlü Darbe desteklenir. Bu Darbeyi Ankara Milletvekili olarak Sonuna kadar destekliyorum.Bu güzide ve Değerli Halkımızın bu Balans Ayarı çekilene kadar Evlerinde Sakince oturup Provake tavırları göz ardı edilmemesini Şahsım adına Rica etmekte olup Şükranlarımı sunarım.
Ankara Milletvekili Berkin Bakırel

ArdaKs

⚡Yıldırım Medya Başkanı⚡/🦅Yenilikçi Demokrasi🦅
Vatandaş
Demokrasiye Balans Ayarı çekilmesi için Her türlü Darbe desteklenir. Bu Darbeyi Ankara Milletvekili olarak Sonuna kadar destekliyorum.Bu güzide ve Değerli Halkımızın bu Balans Ayarı çekilene kadar Evlerinde Sakince oturup Provake tavırları göz ardı edilmemesini Şahsım adına Rica etmekte olup Şükranlarımı sunarım.
Kime göre, neye göre darbe desteklenir? Darbe milletin iradesini hiçe saymaktır. Eğer ki darbe biraz olsun demokrasinin parçası ise referandum yapılır, aksi takdirde önümüzde 1 aylık bir diktatörlük rejiminden başka hiçbirşey bulunmaz.

Berkan34

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Kime göre, neye göre darbe desteklenir? Darbe milletin iradesini hiçe saymaktır. Eğer ki darbe biraz olsun demokrasinin parçası ise referandum yapılır, aksi takdirde önümüzde 1 aylık bir diktatörlük rejiminden başka hiçbirşey bulunmaz.
referendumdanda darbeye evet çıkıyor hatırlatırım :D :D şuan vekil çoğunluğu olan bir grup bunu istiyor

ArdaKs

⚡Yıldırım Medya Başkanı⚡/🦅Yenilikçi Demokrasi🦅
Vatandaş
referendumdanda darbeye evet çıkıyor hatırlatırım :D :D şuan vekil çoğunluğu olan bir grup bunu istiyor
O zaman böyle iddalarda kalmak yerine bu referandumu gerçekten yapın. Ancak emin olun ki, milletvekillerinin olası bir oylamasında darbeye evet çıkacak olsa bile halkın oylamasında çıkmayacaktır.

CengizAltun

Yeniden Yükseliş Partisi Sözcüsü
Vatandaş
Çankayada tankları yürüterek balans ayarı yapılmaz, demokrasiye balans ayarı sandıkta seçimle yapılır evelallah yargılanacaksınız en kısa sürede.