Darbeye Katılıyorum (2 Kişi İçeride)

SİRAÇ DENİZ

Altın Ok Partisi
Yasaklı Üye
Vatandaş
Sayin değerli halkimiz bu iş artik böyle yürümez meclis başkanımız artık bize bu işlerin yürümeyeceğini kendi gösterdi milletvekillerimizi bile irade edemeyenlerin bizim devletimizi nasil idare edecekler diye size soruyorum biz de bu yüzden ALTİN OK PARTİSİ olarak ORDUMUZUN VE HALKIMIZIN YANINDA OLUP DARBEYİ DESTEKLİYORUZ .
Siraç Deniz
🏹Altın Ok🏹

I

IV. BALDWIN

Ziyaretçi
Kendi gösterdi diyorsunuz ya.Ne gösterdi mesela Meclis başkanı

ArdaKs

⚡Yıldırım Medya Başkanı⚡/🦅Yenilikçi Demokrasi🦅
Vatandaş
Hala resmen oyun yönetimi tarafından görevini layıkıyla yaptığı doğrulanan meclis başkanına iftira atıyorsunuz. O konumuna seçimle geldi ve hem halkın çoğunluğu, hem de yönetim tarafından desteklendi. Siz ordunuzun yanında olabilirsiniz ama kesinlikle halkın yanında değilsiniz ki halkın getirdiği başkanı referandum yapmadan indireceksiniz. Siz halkın iradesine düşmansınız.

Berkan34

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Sayin değerli halkimiz bu iş artik böyle yürümez meclis başkanımız artık bize bu işlerin yürümeyeceğini kendi gösterdi milletvekillerimizi bile irade edemeyenlerin bizim devletimizi nasil idare edecekler diye size soruyorum biz de bu yüzden ALTİN OK PARTİSİ olarak ORDUMUZUN VE HALKIMIZIN YANINDA OLUP DARBEYİ DESTEKLİYORUZ .
Siraç Deniz
🏹Altın Ok🏹
Ordu millet el ele mecliste 2 liraya köfte yiyenler kodese

Ali Ergün

ALTIN OK| 49 . Dönem meclis başkanı 🏹
Vatandaş
Ali Ergün uşak valisi olarak bize karşı yapılan milletimize karşı yapılanları şiddetle kınıyorum ve ordumuza tam destek vererek darbeye evet diyorum artik boyle yurumez meclis baskanimiz artik bize bu islerin yurumeyecegini kendi gosterdi milletvekillerimizi bile idare edemeyenler bizim devletimizi nasil idare edecekler size soruyorum

Ali Ergün ALTIN OK PARTİSİ GENEL SÖZCÜSÜ

CengizAltun

Yeniden Yükseliş Partisi Sözcüsü
Vatandaş
Siraç Deniz
🏹Altın Ok🏹
Siyasete asker yönetmez haddi değildir, askerin görevi ülkeyi korumaktır siz nasıl halkımızın yanındayız diyipte darbeyi destekleyebiliyorsunuz halkımızın iradesine şuan el koyuluyor el! bu işlerin böyle yürüyeceğini veyahut yürüyemeyeceğini siz değil millet belirler, milletimizin iradesine saygı duyun!