Darbeye Evet (6 Kişi İçeride)

Kaan Kayra Yakın

ALTIN OK ESKİ SÖZCÜSÜ | ESKİ BAŞKAN YARDIMCISI
Vatandaş
Değerli Başkan Online ailesi,
Bilindiği üzere bizim desteğimiz ile makamını almış olan İçişleri bakanı atama yapmak dışında görevinin gereklerini yerine getirmemiş, elindeki bu sıfatı sadece kendi yandaşlarını makam sahibi yapmak için kullanmış, oyuna herhangi bir renk katmamıştır.
Role play oyununu sadece birilerine yaranmak için kullanmış, oyunu 1 adım ileriye götürmek yerine yakınında olan kişilere sıfat katmıştır.
Altın Ok mensubu Artvin m.v. olarak yapılan darbeyi haklı buluyor ve destekliyorum.
Daha renkli, daha aktif bir oyun için #darbeyeevet
KIRŞEHİR VALİSİ
ALTIN OK ÜST YÖNETİM ÜYESİ

Ali Ergün

ALTIN OK| 49 . Dönem meclis başkanı 🏹
Vatandaş
Ali Ergün uşak valisi olarak bize karşı yapılan milletimize karşı yapılanları şiddetle kınıyorum ve ordumuza tam destek vererek darbeye evet diyorum artik boyle yurumez meclis baskanimiz artik bize bu islerin yurumeyecegini kendi gosterdi milletvekillerimizi bile irade edemeyenler bizim devletimizi nasil idare edecekler size soruyorum

Ali Ergün ALTIN OK PARTİSİ GENEL SÖZCÜSÜ

🗽⃤🇪 🇱 🇪 🇨 🇹 🇷 🇴🗽⃤

🎩𝟔 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐢𝐧𝐢𝐧 𝐊𝐮𝐫𝐮𝐜𝐮𝐬𝐮🎩
Vatandaş
Darbe yaparak oyuna renk getirilmez, oyundan soğutulur. Demokratik bir seçim sonucunda oluşan durumu darbe yaparak değil,sonraki yapılıcak olan seçimde zaten gerekli mesaj verilir,her seçim sonrası böyle sürekli darbe yapılırsa seçimin bi anlamı kalmaz ve buda oyundan soğutur. Emeğiyle ve hakkıyla elde edilen makam ve mevkiyi darbe yaparak oyuncunun elinden alıyorsunuz buda oyundan soğutur.
Hangi yönden renk katar gerçekten merak ediyorum, kişisel çıkar sonucu bu darbeyi başlattığınızı zaten forumda olan herkes biliyor.Darbe başarılı olursa atamalarda kendi çıkarlarına göre ve torpil uyguluyarak atama yapıcaklarını biliyoruz.

B

Berkin Bakırel

Ziyaretçi
Demokrasiye Balans Ayarı çekilmesi için Her türlü Darbe desteklenir. Bu Darbeyi Ankara Milletvekili olarak Sonuna kadar destekliyorum.Bu güzide ve Değerli Halkımızın bu Balans Ayarı çekilene kadar Evlerinde Sakince oturup Provake tavırları göz ardı edilmemesini Şahsım adına Rica etmekte olup Şükranlarımı sunarım.
Ankara Milletvekili Berkin Bakırel #darbeyevet

🗽⃤🇪 🇱 🇪 🇨 🇹 🇷 🇴🗽⃤

🎩𝟔 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐢𝐧𝐢𝐧 𝐊𝐮𝐫𝐮𝐜𝐮𝐬𝐮🎩
Vatandaş
O ayar her zaman bozulma potansiyeline sahip bi kaç defa daha darbe yapılmaya çalışıldı yine değişmedi hep darbe karşıtları kazandı.
Demokrasiye Balans Ayarı çekilmesi için Her türlü Darbe desteklenir. Bu Darbeyi Ankara Milletvekili olarak Sonuna kadar destekliyorum.Bu güzide ve Değerli Halkımızın bu Balans Ayarı çekilene kadar Evlerinde Sakince oturup Provake tavırları göz ardı edilmemesini Şahsım adına Rica etmekte olup Şükranlarımı sunarım.

🗽⃤🇪 🇱 🇪 🇨 🇹 🇷 🇴🗽⃤

🎩𝟔 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐢𝐧𝐢𝐧 𝐊𝐮𝐫𝐮𝐜𝐮𝐬𝐮🎩
Vatandaş
O ayar her zaman bozulma potansiyeline sahip bi kaç defa daha darbe yapılmaya çalışıldı yine değişmedi hep darbe karşıtları kazandı.

CengizAltun

Yeniden Yükseliş Partisi Sözcüsü
Vatandaş
Değerli Başkan Online ailesi,
Bilindiği üzere bizim desteğimiz ile makamını almış olan İçişleri bakanı atama yapmak dışında görevinin gereklerini yerine getirmemiş, elindeki bu sıfatı sadece kendi yandaşlarını makam sahibi yapmak için kullanmış, oyuna herhangi bir renk katmamıştır.
Role play oyununu sadece birilerine yaranmak için kullanmış, oyunu 1 adım ileriye götürmek yerine yakınında olan kişilere sıfat katmıştır.
Altın Ok mensubu Artvin m.v. olarak yapılan darbeyi haklı buluyor ve destekliyorum.
Daha renkli, daha aktif bir oyun için #darbeyeevet
KIRŞEHİR VALİSİ
ALTIN OK ÜST YÖNETİM ÜYESİ
Başkanım bu kararı siz değil! Millet Belirler sandıkta göreceğiz evelallah
1722965801894.png