Başka cümle bilmezmisinAlın bunuda
görevde olursan hazırlatırsın veya hazırlarsınAyrıca gelecek ay darbe komitesinin yargılandığı sırada suçları arasına darbeyi Fenerin maçının olduğu gün ve saate denk getirmesie ayrıca fezleke hazırlatacağız![]()
Darbe gerçekleşti, makamımız alınıcak. Susmak zorundayız, ifade özgürlüğümüz kısıtlandı ya... OTORİTENİN ZARARLARI #1Millettimiz ayaklanın ve darbecilere karşı dimdik durun
Etmene gerek kalmadı biz seni alırız ordanİstifa etmiyoruz![]()
Ağzını bantlayın bununBaşka cümle bilmezmisin
SUSMUYORUZ!Darbe gerçekleşti, makamımız alınıcak. Susmak zorundayız, ifade özgürlüğümüz kısıtlandı ya... OTORİTENİN ZARARLARI #1
Karşında Bir Kadın Var Sen Önce Nasıl Davrancagını Öğren Sonra Darbe YaparsınAğzını bantlayın bunun
ŞimdilikGörevimizin Başındayız![]()
Sen merak etme ben makam sevdalılarıyla değil darbeye karşı olabilmek için makamdan geçen vatan evlatlarıyla çalışıyorum . Bir tanesi hepinize bedel.görevde olursan hazırlatırsın veya hazırlarsın1 aya bunu hazırlayacak eleman bulursan tabi
![]()
Hadi bi deneAğzını bantlayın bunun
Şşşş. GidiyorsunSen merak etme ben makam sevdalılarıyla değil darbeye karşı olabilmek için makamdan geçen vatan evlatlarıyla çalışıyorum . Bir tanesi hepinize bedel.
Susmuyorum ve direniyorum darbeye karşı sonucu ne olursa olsunDarbe gerçekleşti, makamımız alınıcak. Susmak zorundayız, ifade özgürlüğümüz kısıtlandı ya... OTORİTENİN ZARARLARI #1
Dönüşümüz mükemmel olur ödeşirizŞşşş. Gidiyorsun