Hepsini Alabilecekmisin AtaAlın bunuda
Hepsini Alabilecekmisin AtaAlın bunuda
Başka cümle bilmezmisinAlın bunuda
görevde olursan hazırlatırsın veya hazırlarsın 1 aya bunu hazırlayacak eleman bulursan tabiAyrıca gelecek ay darbe komitesinin yargılandığı sırada suçları arasına darbeyi Fenerin maçının olduğu gün ve saate denk getirmesie ayrıca fezleke hazırlatacağız
Darbe gerçekleşti, makamımız alınıcak. Susmak zorundayız, ifade özgürlüğümüz kısıtlandı ya... OTORİTENİN ZARARLARI #1Millettimiz ayaklanın ve darbecilere karşı dimdik durun
Etmene gerek kalmadı biz seni alırız ordanİstifa etmiyoruz
Ağzını bantlayın bununBaşka cümle bilmezmisin
SUSMUYORUZ!Darbe gerçekleşti, makamımız alınıcak. Susmak zorundayız, ifade özgürlüğümüz kısıtlandı ya... OTORİTENİN ZARARLARI #1
Karşında Bir Kadın Var Sen Önce Nasıl Davrancagını Öğren Sonra Darbe YaparsınAğzını bantlayın bunun
ŞimdilikGörevimizin Başındayız
Sen merak etme ben makam sevdalılarıyla değil darbeye karşı olabilmek için makamdan geçen vatan evlatlarıyla çalışıyorum . Bir tanesi hepinize bedel.görevde olursan hazırlatırsın veya hazırlarsın 1 aya bunu hazırlayacak eleman bulursan tabi
Hadi bi deneAğzını bantlayın bunun
Şşşş. GidiyorsunSen merak etme ben makam sevdalılarıyla değil darbeye karşı olabilmek için makamdan geçen vatan evlatlarıyla çalışıyorum . Bir tanesi hepinize bedel.
Susmuyorum ve direniyorum darbeye karşı sonucu ne olursa olsunDarbe gerçekleşti, makamımız alınıcak. Susmak zorundayız, ifade özgürlüğümüz kısıtlandı ya... OTORİTENİN ZARARLARI #1
Dönüşümüz mükemmel olur ödeşirizŞşşş. Gidiyorsun