Tabi kalmaz ordu ve ob sizde cesaretiniz varsa referanduma bekleriz ama sizde o yoktu dimi pardon abisiReferanduma gerek kalmadı artık ok yaydan çıktı
Tabi kalmaz ordu ve ob sizde cesaretiniz varsa referanduma bekleriz ama sizde o yoktu dimi pardon abisiReferanduma gerek kalmadı artık ok yaydan çıktı
Kanımın son damlasına kadar orduyu tanımıyorum.Sence vurmama gibi bir ihtimal söz konusu olabilir mi Avni sen gel darbeye dahil ol kendini garantiye al söz kimseler dokunmaz sana
Tamam @ata41 alın bunu daKanımın son damlasına kadar orduyu tanımıyorum.
tmKanımın son damlasına kadar orduyu tanımıyorum.
OKTamam @ata41 alın bunu da
Herşeyi al diyorsun hepsini alabilcen miTamam @ata41 alın bunu da
Abisi gibi söylemlerini kabul etmiyorum seviyeni koru birde işte cesaret işte feraset varsa cesaretiniz komutanlara birini kandırın darbe yi durdurunTabi kalmaz ordu ve ob sizde cesaretiniz varsa referanduma bekleriz ama sizde o yoktu dimi pardon abisi
Aaa alındın mı ABİSİ alınma. Biz geri adım atmıyoruz sizde attıra biliyorsanız attırın geri adımı ABİSİAbisi gibi söylemlerini kabul etmiyorum seviyeni koru birde işte cesaret işte feraset varsa cesaretiniz komutanlara birini kandırın darbe yi durdurun
Ben o işlerden anlamam seviyesiz yorumuna cevap vererek senin seviyene inmem açıkca sahasıma küfürdür.Herşeyi al diyorsun hepsini alabilcen mi
Tahrik edici yorumlarını raporluyumAaa alındın mı ABİSİ alınma. Biz geri adım atmıyoruz sizde attıra biliyorsanız attırın geri adımı ABİSİ
Aa yoo ben küfür etmedim yalan söylemeyin sadece bi soru sordum. Bide benim için seviye inmen gerekmiyor çıkman lazım senin için seviyene indim tekrardan çıkıyorumBen o işlerden anlamam seviyesiz yorumuna cevap vererek senin seviyene inmem açıkca sahasıma küfürdür.