Bürküt Partisi (13 Kişi İçeride)

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Sayın Başkan Online Yönetim ve Değerli Kamuoyuna

Partimizin kurucu başkanı Bilgem Göktürk'ün belirli nedenlerden dolayı görevinden ayrıldığını üzülerek duyuruyoruz. Kendisine şimdiye kadar partimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Bu nedenle, partimizin genel sekreteri oldugum , Bürküt Partisi Genel Başkanlığı görevini üstlenmiş bulunmaktayım partimizin vizyon ve hedeflerine ulaşmada kararlılıkla ilerleyeceğine inanıyoruz.

Tüm üyelerimizin ve destekçilerimizin bu geçiş sürecinde destek vereceğini umuyoruz Teşekkürler 🙏

Saygılarımızla,

Bürküt Partisi Yönetim Kurulu
Genel Başkanı EYMENBSM

I

IV. BALDWIN

Ziyaretçi

Partimizin kurucu başkanı Bilgem Göktürk'ün belirli nedenlerden dolayı görevinden ayrıldığını üzülerek duyuruyoruz. Kendisine şimdiye kadar partimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Bu nedenle, partimizin genel sekreteri oldugum , Bürküt Partisi Genel Başkanlığı görevini üstlenmiş bulunmaktayım partimizin vizyon ve hedeflerine ulaşmada kararlılıkla ilerleyeceğine inanıyoruz.

Tüm üyelerimizin ve destekçilerimizin bu geçiş sürecinde destek vereceğini umuyoruz Teşekkürler 🙏

Saygılarımızla,

Genel Başkanı EYMENBSM
Hayırlı olsun başarılar

ceyhun995

ATB
Vatandaş

Saygılarımızla,

Genel Başkanı EYMENBSM
Yönetim Kurulu olarak. Sayın Eski Genel başkanımız ve ablamız Bilgem Başkana katkılarından dolayı teşükkür ederiz. Yeni genel Başkanımız Eymen başkandır. Parti ve kurul olarak arkasındayız. 👏👏👏