FORUM SOHBET ALANI (35 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Juvanes*
  • Başlangıç tarihi

Ali Ergün

ALTIN OK| 49 . Dönem meclis başkanı 🏹
Vatandaş
Ali Ergün uşak valisi olarak bize karşı yapılan milletimize karşı yapılanları şiddetle kınıyorum ve ordumuza tam destek vererek darbeye evet diyorum artik boyle yurumez meclis baskanimiz artik bize bu islerin yurumeyecegini kendi gosterdi milletvekillerimizi bile irade edemeyenler bizim devletimizi nasil idare edecekler size soruyorum

Ali Ergün ALTIN OK PARTİSİ GENEL SÖZCÜSÜ

B

Berkin Bakırel

Ziyaretçi
Demokrasiye Balans Ayarı çekilmesi için Her türlü Darbe desteklenir. Bu Darbeyi Ankara Milletvekili olarak Sonuna kadar destekliyorum.Bu güzide ve Değerli Halkımızın bu Balans Ayarı çekilene kadar Evlerinde Sakince oturup Provake tavırları göz ardı edilmemesini Şahsım adına Rica etmekte olup Şükranlarımı sunarım.
Ankara Milletvekili Berkin Bakırel

BYSARIKSIZ-ERTUĞRUL

Her yeri, Her seçimi kazanan partinin mensubu
Vatandaş
Değerli Başkan Online ailesi,
Bilindiği üzere bizim desteğimiz ile makamını almış olan meclis başkanı atama yapmak dışında görevinin gereklerini yerine getirmemiş, elindeki bu sıfatı sadece kendi yandaşlarını makam sahibi yapmak için kullanmış, oyuna herhangi bir renk katmamıştır.
Role play oyununu sadece birilerine yaranmak için kullanmış, oyunu 1 adım ileriye götürmek yerine yakınında olan kişilere sıfat katmıştır.
Altın Ok mensubu Artvin m.v. olarak yapılan darbeyi haklı buluyor ve destekliyorum.
Daha renkli, daha aktif bir oyun için #darbeyeevet

CMERTT

🦅
Vatandaş
Değerli Başkan Online ailesi,
Bilindiği üzere bizim desteğimiz ile makamını almış olan meclis başkanı atama yapmak dışında görevinin gereklerini yerine getirmemiş, elindeki bu sıfatı sadece kendi yandaşlarını makam sahibi yapmak için kullanmış, oyuna herhangi bir renk katmamıştır.
Role play oyununu sadece birilerine yaranmak için kullanmış, oyunu 1 adım ileriye götürmek yerine yakınında olan kişilere sıfat katmıştır.
Altın Ok mensubu Artvin m.v. olarak yapılan darbeyi haklı buluyor ve destekliyorum.
Daha renkli, daha aktif bir oyun için #darbeyeevet
Knka sen baya komiksin he vallah laksjdjskakskdkd