KullanmadımÜlkeden bahsederken baş harflerini kullanalım
KullanmadımÜlkeden bahsederken baş harflerini kullanalım
İRA ülkesinin savaşa katılması daha kötü sonuçlara sebebiyet verecek gibi gözüküyorOrtadoğu'da ki savaş hakkında düşüncem benim şu şekilde her 2'side savaşta hatalar yaptı, 2'side yara aldı bence artık er yada geç bu savaşın bitmesi gerekiyor. 3.taraflarda katılırsa Dünya için kötü olur düşüncesindeyim.
İki tarafında oturup orta yolu bulması lazımOrtadoğu'da ki savaş hakkında düşüncem benim şu şekilde her 2'side savaşta hatalar yaptı, 2'side yara aldı bence artık er yada geç bu savaşın bitmesi gerekiyor. 3.taraflarda katılırsa Dünya için kötü olur düşüncesindeyim.
Bencede umarım böyle bir olay yaşanmaz, İR ve İS birbirleriyle atışıyorlar ama bence böyle birşey başlatmak istemezler, haberlerde gösterilen şeyi yapsalardı zaten dünden yapmışlardı. Blöf yapıyorlar gibiler.İRA ülkesinin savaşa katılması daha kötü sonuçlara sebebiyet verecek gibi gözüküyor
Evet ama arkada ülke destekleri olunca ne kadar istekli olurlar bu duruma bilemeyizİki tarafında oturup orta yolu bulması lazım
İRA bencede blöf yapıyor gibi bir hali var vururum vururum diyor ama bir türlü vurmuyorBencede umarım böyle bir olay yaşanmaz, İR ve İS birbirleriyle atışıyorlar ama bence böyle birşey başlatmak istemezler, haberlerde gösterilen şeyi yapsalardı zaten dünden yapmışlardı. Blöf yapıyorlar gibiler.
AMERİ savaşın devam etmesinden yana İNG de öyleEvet ama arkada ülke destekleri olunca ne kadar istekli olurlar bu duruma bilemeyiz
Bi kere vurmuştuda ne olduİRA bencede blöf yapıyor gibi bir hali var vururum vururum diyor ama bir türlü vurmuyor
İSR havada imha ediyor hepsini savunmaları cidden güçlüBi kere vurmuştuda ne oldu
MaalesefAMERİ savaşın devam etmesinden yana İNG de öyle
Evet Demir Kubbeleri harikaİSR havada imha ediyor hepsini savunmaları cidden güçlü
RUSY ve Çİ işin içine karışırsa İSR biter gibiEvet Demir Kubbeleri harika
Global çapta büyük bir felaket olur düşüncesindeyim İS bitmez bence arkasında AB desteği olur.RUSY ve Çİ işin içine karışırsa İSR biter gibi
RUSY ve Çİ ye kimsenin karşı çıkabileceğini zannetmiyorumGlobal çapta büyük bir felaket olur düşüncesindeyim İS bitmez bence arkasında AB desteği olur.
AMERİ elini ayağını bir çekse zaten AB ağzını bile açamazGlobal çapta büyük bir felaket olur düşüncesindeyim İS bitmez bence arkasında AB desteği olur.
Birleşmiş Milletler'de olağanüstü toplantılar gerçekleşir, Ç ve R kendi çıkarlarına göre hareket eder bence.RUSY ve Çİ ye kimsenin karşı çıkabileceğini zannetmiyorum
Çıkarları var zaten kanka AMERİ n Ortadoğuda güç kazanması onların işine gelmezBirleşmiş Milletler'de olağanüstü toplantılar gerçekleşir, Ç ve R kendi çıkarlarına göre hareket eder bence.
Olabilir knkÇıkarları var zaten kanka AMERİ n Ortadoğuda güç kazanması onların işine gelmez
Natonunda iyi bir dost olduğunu sanmıyorum ben arkamızdan vurmak için bahane arıyorlarOlabilir knk
Sanghay İşbirliğine ne dersinOlabilir knk