Darbe Hk. (10 Kişi İçeride)

Berkan34

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Kanıt lazım öyle düşünce ile olsa o işler ooo mesela bende Halkın iradesini savunan adamın multi açarak seçime hile karıştırıp halkın iradesini hiçe saydığı günleri bilerek şuan konuları takip ediyorum ama işte o öyle olmuyor 😀😀😀
ve bu adam şuan itiraz ediyor neye ediyor acaba hangi yüzle

ArdaKs

⚡Yıldırım Medya Başkanı⚡/🦅Yenilikçi Demokrasi🦅
Vatandaş
Kanıt lazım öyle düşünce ile olsa o işler ooo mesela bende Halkın iradesini savunan adamın multi açarak seçime hile karıştırıp halkın iradesini hiçe saydığı günleri bilerek şuan konuları takip ediyorum ama işte o öyle olmuyor 😀😀😀
En büyük kanıt darbenin Murat başkan daha partiden ayrılmadan evvel başlamış olması ve şu an güya darbeden taraf değil gibi gösterildiği halde referandum yapmaya bile yeltenmemesi. Bir çocuk bile bunun anlamını bilir.

KURT 77

Üye
Vatandaş
En büyük kanıt darbenin Murat başkan daha partiden ayrılmadan evvel başlamış olması ve şu an güya darbeden taraf değil gibi gösterildiği halde referandum yapmaya bile yeltenmemesi. Bir çocuk bile bunun anlamını bilir.
Darbe senaryo usulü ilerliyor şimdi şöyle hayal et murat başkan zorla darbe yaptirilmaya itildi sonradan ben ne yapıyorum kendime darbe yapamam dediğin be partiden ayrıldı nasıl ama 😀😀

ArdaKs

Vatandaş
hayır halkın iradesini savunmuyor kendi yandaşlarını ve cebini doldurmaya çalışıyor sadece
Hadi siz kanıt gösterin bakalım. Ben sizin aksinize sırf kafama göre haksız makam atamak, oyunun zevkini öldürmek ve seçimleri dondurmak için kendi partime darbe planları yapmıyorum. Eğer çıkar gözetiyor olsaydım çoktan istifamı verirdim. İstediğiniz kadar boş iftiralar atın, bizim karşı iftira atmaya ihtiyacımız yok çünkü sizin yaptıklarınız ortada.

ArdaKs

Vatandaş
Darbe senaryo usulü ilerliyor şimdi şöyle hayal et murat başkan zorla darbe yaptirilmaya itildi sonradan ben ne yapıyorum kendime darbe yapamam dediğin be partiden ayrıldı nasıl ama 😀😀
Zorla mı? Uzun süredir konuşuluyordu bu darbe planı, Murat başkan seçilmeden önce bile hatta.