Olmaz derimCıs orasıSanghay İşbirliğine ne dersin
Olmaz derimCıs orasıSanghay İşbirliğine ne dersin
Pekte cıs değil aslında PAKİST HİNDİST gibi ülkelerde varOlmaz derimCıs orası
Ülkelerin politikalarına göre güven ortamı değişir böyle birşey yapmıyacaklarını düşünüyorum. Hem biz hemde N. A. T. O için en iyisiNatonunda iyi bir dost olduğunu sanmıyorum ben arkamızdan vurmak için bahane arıyorlar
Nato bizim için tabiki daha iyi olur ama üyelerinin bizi pek sevdiğini düşünmüyorumÜlkelerin politikalarına göre güven ortamı değişir böyle birşey yapmıyacaklarını düşünüyorum. Hem biz hemde N. A. T. O için en iyisi
Politikamız doğu yerine batıya yakın olursa bizi severler, ne de olsa onlarla biz dostuz ve müttefikizNato bizim için tabiki daha iyi olur ama üyelerinin bizi pek sevdiğini düşünmüyorum
Ah ah nerde o günlerPolitikamız doğu yerine batıya yakın olursa bizi severler, ne de olsa onlarla biz dostuz ve müttefikiz
Ama Ameri dende dost olmaz UKR savaşında ne olduğunu gördükPolitikamız doğu yerine batıya yakın olursa bizi severler, ne de olsa onlarla biz dostuz ve müttefikiz
Ş. B örgütü Batı'ya karşı değil mi bizim politikamız ve ülkenin yasaları genellikle Batı'ya yakın ve o ülkelerin durumu vahim.Pekte cıs değil aslında PAKİST HİNDİST gibi ülkelerde var
Politikamızı değiştirsek o günlere geri dönerizAh ah nerde o günler
Bi ülke tüm kaynaklarını başka bi ülke için vericek değil, zaten U'yu destekleyen taraf belli yine yardım geliyorAma Ameri dende dost olmaz UKR savaşında ne olduğunu gördük
Politikamızın değişmesi için birşeyin daha değişmesi gerekiyor dləjfoəjdoaksPolitikamızı değiştirsek o günlere geri döneriz
Politikamızın değişmesi için birşeyin daha değişmesi gerekiyor dləjfoəjdoaks
Fenerbahçede yenilmiş maalesef
Maalesef ama 2.turda geri dönüş yapabilme ihtimali var sonuçta sadece 1 fark varFenerbahçede yenilmiş maalesef
Umarım yaparlarMaalesef ama 2.turda geri dönüş yapabilme ihtimali var sonuçta sadece 1 fark var
Yapabilirler, onlarda bu potansiyel varUmarım yaparlar
Bir kişi önderliğinde parti kurulabilir ama güçlü bir parti kurulucağını bu ay için düşünmüyorum@Electro yeni güçlü bir parti çıkarmı sence?