I
IV. BALDWIN
Ziyaretçi
Yok bide sizin yüzünüzden ben ban yiyorumBiz kanunsuz iş yapmayız İftiraa
Yok bide sizin yüzünüzden ben ban yiyorumBiz kanunsuz iş yapmayız İftiraa
Neler duyuyoruuum @ceyhun995Arkadan adam saliyonuz üstümüze
Doğru duyuyorsunuzNeler duyuyoruuum @ceyhun995
Kuru iftira yalan dolan yalnış yapmayız öğle şey :/Neler duyuyoruuum @ceyhun995
Aha 2 sayfa önceye git kanıtlar var durduk yere bulaşdıKuru iftira yalan dolan yalnış yapmayız öğle şey :/
Konuyla alakam olmadığı halde etiket attıAha 2 sayfa önceye git kanıtlar var durduk yere bulaşdı
Yapar o raporla sbsbbsKonuyla alakam olmadığı halde etiket attı
Yapar o raporla sbsbbs
@AVNİ (V2) sus beni @mrym04 başkana rezil etme bak 155 i ararım.Konuyla alakam olmadığı halde etiket attı
Ara ben haklıyım@AVNİ (V2) sus beni @mrym04 başkana rezil etme bak 155 i ararım.
Ne diycen 155 e@AVNİ (V2) sus beni @mrym04 başkana rezil etme bak 155 i ararım.
Yeni görevinizde başarılarSayın Başkan Online Yönetim ve Değerli Kamuoyuna
Partimizin kurucu başkanı Bilgem Göktürk'ün belirli nedenlerden dolayı görevinden ayrıldığını üzülerek duyuruyoruz. Kendisine şimdiye kadar partimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.
Bu nedenle, partimizin genel sekreteri oldugum , Bürküt Partisi Genel Başkanlığı görevini üstlenmiş bulunmaktayım partimizin vizyon ve hedeflerine ulaşmada kararlılıkla ilerleyeceğine inanıyoruz.
Tüm üyelerimizin ve destekçilerimizin bu geçiş sürecinde destek vereceğini umuyoruz Teşekkürler
Saygılarımızla,
Bürküt Partisi Yönetim Kurulu
Genel Başkanı EYMENBSM
TeşekkürlerYeni görevinizde başarılar
Dicem ki, ben @mrym04 başkanımla sohbet ederken araya girdi kıskandı samimiyetimizi.Ne diycen 155 e
Dicem ki, ben @mrym04 başkanımla sohbet ederken araya girdi kıskandı samimiyetimizi.
silBilgem başkana teşekkürler
Kardeşim sabahtandır bildirim geliyor ne yazıyorsun bu kadar sus artık
yok silKardeşim sabahtandır bildirim geliyor ne yazıyorsun bu kadar sus artık
Yok silmemyok sil