Zamanı gelince belki olur ama daha gelmeden araya salça olma derimGörecez zamanı gelince
Zamanı gelince belki olur ama daha gelmeden araya salça olma derimGörecez zamanı gelince
Dikkat et o salça ağzını yakar sonra mideni yakarZamanı gelince belki olur ama daha gelmeden araya salça olma derim
Tadına baktığın belliDikkat et o salça ağzını yakar sonra mideni yakar
Ben ekşi severim ama sen acıyı seviyorsun sanırım merak etme konumunu at sana 50 kilo hediye göndereyim o da orijinal urfa biberinden yapılma çakma değilTadına baktığın belli
Ss alındı yarın gönderiyorum sanaYollamayan erkek değil tamam mı
Antalya Döşemealtı bahçeye yaka mahallesi devamını özelden atarım sana hadi yollamayan ne olsun
Ortalıkta artislik yapanın tenhada affı olmaz sende diğer arkadaşların gibi olmadan derhal burayı terketBen ekşi severim ama sen acıyı seviyorsun sanırım merak etme konumunu at sana 50 kilo hediye göndereyim o da orijinal urfa biberinden yapılma çakma değil
Yollamazsan adam değilsin bana yollayacağına ihtiyaç sahiplerine yollayabilirsinSs alındı yarın gönderiyorum sana
Adamlığı sana burda öğretemem yiğidim zaten kime iyilik yapıp yapmayacağımı sana sormam kendini büyük görmek kelimelerine dikkat et benceYollamazsan adam değilsin bana yollayacağına ihtiyaç sahiplerine yollayabilirsin
Etmezsem ne olurAdamlığı sana burda öğretemem yiğidim zaten kime iyilik yapıp yapmayacağımı sana sormam kendini büyük görmek kelimelerine dikkat et bence
Abiye gerek yok ben hepinize yeterimHahaha komik senii.
Evet dengin değilim senin için büyük lokmayım ben abilerin gelsin
Ben sana büyük lokmayım ama bilesiinAbiye gerek yok ben hepinize yeterim