Hadi kaybol GitBaba sen ne anlatıyon yapamayacağım bir şey konuşmaıdm ki zaten ne diyosun ne alaka şimdi sırf laf olsun diye konuşuyorsun en racon sensin cengiz buralarda düştü masken hadi showunu başka yerde yap abisi
Hadi kaybol GitBaba sen ne anlatıyon yapamayacağım bir şey konuşmaıdm ki zaten ne diyosun ne alaka şimdi sırf laf olsun diye konuşuyorsun en racon sensin cengiz buralarda düştü masken hadi showunu başka yerde yap abisi
İşin gücün boş yere rüZgar. Dc gruplarında bu oyuna şunu ben getirtsim, şu benim sayemde oldu. Bu oyunun bu kuralını ben yaptırdım. He sen teksin birsin ilksin senden başkası yok zaten. Ama reele bakınca hiç bir faliyetinide göremedik. Sadece rüzgar. Başka birsey yok. Patates soy ki faydan olsun hadi bakimSeni ve sizi eğiten benim abilerine sor bakayım
Ahshhsshashsh multici seni az bi cesaretin olaydı kendi hesabinla gelirdin şimdi sende git yol al multici seniİşin gücün boş yere rüZgar. Dc gruplarında bu oyuna şunu ben getirtsim, şu benim sayemde oldu. Bu oyunun bu kuralını ben yaptırdım. He sen teksin birsin ilksin senden başkası yok zaten. Ama reele bakınca hiç bir faliyetinide göremedik. Sadece rüzgar. Başka birsey yok. Patates soy ki faydan olsun hadi bakim
Kadir boş yapma çok yalan söylüyorsun Azıcık gururun olsunNeymişte bu oyunda yönetim cengizden çekinirmiş. Hahahahhahhahaha
Hayır cengizi kral yapsak, ilk önce kendi tahtını yakar bu
Yol vermekten 2 gün forum banı yedim dikkat et kralAhshhsshashsh multici seni az bi cesaretin olaydı kendi hesabinla gelirdin şimdi sende git yol al multici seni
Ya hadi git işine bak daha fazla yalanlarını burda dinlemek istemiyorumOyunu sil git cengooo herkes çocuk değil. senin gibi adamlar ortam görmüş herkesin cemaatinde var seni iki cümle kurunca tanıyor çözüyorlar bakma biz sevdik kötüye yormadık menfaatin olunca konu anladık ne olduğunu. Buralarda tanındın 3-5 oyuna ihtiyaç kalmayınca ciddiye alınmayacaksın o gün değil şimdiden git
Kadir ah kadir Önce bastığın multilerin hesabını ver sonra gelCengiz sen sadece başkaları tarafından kullanılan nir piyonsun. Savaşta ilk seni öne sürerler ilj sen öl diye. Çünkü görevin o
Keyfin kaçtı senin ben gideyimYa hadi git işine bak daha fazla yalanlarını burda dinlemek istemiyorum
abilerim seni kullanıp çöpe atarken birinin içine bakıp omurgasının olmadığı nasıl anlaşılırı çok güzel öğrenmisler. Malum bizim camiaya çok uğramaz omurgasızlar.Seni ve sizi eğiten benim abilerine sor bakayım
SjjdjjjdjdKeyfin kaçtı senin ben gideyim
Dıttttrr yanlış tahmin ettin. Siz bu yüzden başaramıyorsunuz bizi yenmeyi. Yanlış tahminler. Yanlış stratejiler..Kadir ah kadir Önce bastığın multilerin hesabını ver sonra gel
Hemde ne biçim kaçtıKeyfin kaçtı senin ben gideyim
Yaw bırak Allah için yalanlarını takmıyorum bileabilerim seni kullanıp çöpe atarken birinin içine bakıp omurgasının olmadığı nasıl anlaşılırı çok güzel öğrenmisler. Malum bizim camiaya çok uğramaz omurgasızlar.
son kullanma tarihin dolunca yine gel sen anatomi çalısıcaz bu sefer boyundan yukarıyı incelemeye alırız.
Sjdjjsjss multiler doldu etraf HddhhdDıttttrr yanlış tahmin ettin. Siz bu yüzden başaramıyorsunuz bizi yenmeyi. Yanlış tahminler. Yanlış stratejiler..
Cengiz hiç büyümeywceksin. Ablanda gitti yalnız kaldın. Ablasız nasıl yapıcan sen şimdiSjdjjsjss multiler doldu etraf Hddhhd
Cengiz hiç büyümeywceksin. Ablanda gitti yalnız kaldın. Ablasız nasıl yapıcan sen şimdi
Partiniz kapandığında ağlamışsın doğru mu