Halkın Medyası sahibi hakaretten ban yediÖnemli bir soru @HalkınMedyası Nerede
Ordu oraya mı girdi ?
Halkın Medyası sahibi hakaretten ban yediÖnemli bir soru @HalkınMedyası Nerede
Ordu oraya mı girdi ?
TeşekkürlerHalkın Medyası sahibi hakaretten ban yedi
Dahada çıkmaz gibi zaten herhaldeBir kişi önderliğinde parti kurulabilir ama güçlü bir parti kurulucağını bu ay için düşünmüyorum
Hemen öyle öngörülü bir şekilde konuşmamak lazım, eğer parti içerisinde kargaşa varsa bölünüp kuruladabilirDahada çıkmaz gibi zaten herhalde
Dc'ye bakar mısın knkDahada çıkmaz gibi zaten herhalde
Bakıyorum hemenDc'ye bakar mısın knk
aleyküm selamSelamün aleykümmm
Aleyküm selamSelamün aleykümmm
kral naptın nerdesinAleyküm selam
Tankın önüne yattıydım, yeni gördüm uğraşıyoruz işte sen naptınkral naptın nerdesin
Alalım seni bi merdivenden düş bakalım bidaha yatabiliyomusun tankın altınaTankın önüne yattıydım, yeni gördüm uğraşıyoruz işte sen naptın
nabayım yav bu @E M İ R H A N benim tanktaki benzini kaçırmış kasada parada kalmamış tanka benzin alamadık yolda kaldık varsa sende 3-5 bişey ateşle darbeden sonra vereyimTankın önüne yattıydım, yeni gördüm uğraşıyoruz işte sen naptın
Ben yatamazsam duba niyetine seni koyarım. Altında kalırsınAlalım seni bi merdivenden düş bakalım bidaha yatabiliyomusun tankın altına
Geç kaldınız aslanımmm. Ejderldl pardon atı alan üsküdarı geçtiBen yatamazsam duba niyetine seni koyarım. Altında kalırsın
Reis şu köprüyü elden çıkarmaya çalışıyom. Ateşlerim bi kaç bişey de faizi ile alırım. Emirhanı buradan tebrik ediyorum ayrıcanabayım yav bu @E M İ R H A N benim tanktaki benzini kaçırmış kasada parada kalmamış tanka benzin alamadık yolda kaldık varsa sende 3-5 bişey ateşle darbeden sonra vereyim
darbeden sonra 8 katını vereyimReis şu köprüyü elden çıkarmaya çalışıyom. Ateşlerim bi kaç bişey de faizi ile alırım. Emirhanı buradan tebrik ediyorum ayrıca
Sen duba olmayı kabul ediyorsan. Geçi erkeni olmaz, dünden razı gibisinGeç kaldınız aslanımmm. Ejderldl pardon atı alan üsküdarı geçti
Eee mert naberSen duba olmayı kabul ediyorsan. Geçi erkeni olmaz, dünden razı gibisin
Benim şarjım az haber ed.....darbeden sonra 8 katını vereyim