Yazıklar Olsun... (14 Kişi İçeride)

arda3

Üye
Vatandaş
" Çelme yakından gelince; insan düştüğüne yanamıyor, düşürene yandığı kadar"

Selamlar Başkan Online ailesinin tüm fertleri. Bugün gün boyunca gelişmeleri sessiz sedasız takip etmekteydim.
Darbe muhabbetinin sadece forumu canlı tutmak, herkesi tetikte tutmak adına asparagas bir olay olarak yorumladım ta ki gelinen son duruma kadar. Kurmuş olduğum ve bugünlere getirmekte emeklerinin olduğu ancak adı artık lekelenen Altın Ok partisinden ayrıldığımı duyurmak belki de vicdanıma bir nebze su serpmektedir.
Sözüm ona davalarında bana inanarak yola çıkanlar varsa; kusura bakmasınlar bugüne kadar yaratmış olduğum bir karakter var ve bu çizgimi sizlerin hırsına alet etmeyeceğim.

Asparagas olduğunu düşünerek hareket ettiğim bu durumda; köpek yakıştırması da gördüm, hain yakıştırması da. Yakın zaman da mazisi olan parti Bozkurt Harekat dahil olmakla beraber saygı duyulan bir isim olmama rağmen, sizlere ne yapmış olabilirim ki beni bu durumlara yakışık gördünüz.

Elinizden geleni ardınıza koymayınız. Sadece bu güne kadar yaşanmışlıklar hatrına referandum istemiyorum, ben olmadan neler yapabileceğinizi görmek istiyorum.

Saygılar..
Tebrik ederim ayrılma kararinizdan dolayı, o halde darbeye karşı çıkıp güvenoyu için meclisi göreve çağırırsınız diye ümit ediyorum