O dediğin eşitliğe dayanır siz anlamazsınız. Sen 309 u okuAnlatamazsın anlat desem zaten. Tck madde 3 ceyhun
O dediğin eşitliğe dayanır siz anlamazsınız. Sen 309 u okuAnlatamazsın anlat desem zaten. Tck madde 3 ceyhun
Darbeyle görevden alınmanız daha zevkli olacak
oda var dert etme sen kaça bakıyorsun dâvalara ederin ne kadar vereyimUmarım sizin de fiil ehliyetiniz var başkanım. Aksi taktirde çok zor işiniz ((
Devlet atıyor başkanım o daha çok iş görür bence ama yine de siz bilirsinizoda var dert etme sen kaça bakıyorsun dâvalara ederin ne kadar vereyim
O konulara girmeyelim çok derine inmeyelim atışacaksan atışalım o konular farklı ))oda var dert etme sen kaça bakıyorsun dâvalara ederin ne kadar vereyim
Bu arkadaşımız anladığım kadarıyla sadece küçük mevzulara bakabiliyor yada yeni mezun aksi olamazDevlet atıyor başkanım o daha çok iş görür bence ama yine de siz bilirsiniz
Dedim ya başkanım o konulara çok girmeyelim ) Yeni mezun değilim 2017 mezunuyum.Bu arkadaşımız anladığım kadarıyla sadece küçük mevzulara bakabiliyor yada yeni mezun aksi olamaz
neden belki parasını verip bi olaya baktırıcam nerden biliyorsun? hangi vasıfla atışacaksın benimle?O konulara girmeyelim çok derine inmeyelim atışacaksan atışalım o konular farklı ))
tamam iste bir olaya baktiricam belki gerçi bahsettiğim olaya iş müfettişi bakıyor galibaDedim ya başkanım o konulara çok girmeyelim ) Yeni mezun değilim 2017 mezunuyum.
Öğle birşey olursa onu formdan konuşmak etik olmaz vekil / müvekkil ilişkisi açısından. İsterseniz özelden yazarsanız konuşulur. Herkesin içinde iş ahlakına sığmaz ve etik olmaz.neden belki parasını verip bi olaya baktırıcam nerden biliyorsun? hangi vasıfla atışacaksın benimle?
Hmm anladım,Öğle birşey olursa onu formdan konuşmak etik olmaz vekil / müvekkil ilişkisi açısından. İsterseniz özelden yazarsanız konuşulur. Herkesin içinde iş ahlakına sığmaz ve etik olmaz.
Cv gönderirse sana atcam bi incele ona göre mülakattan puan vercezAvukat mülakatı konusu değil ama olsun güzel gidiyo devam
Benim puan belli ama olsunCv gönderirse sana atcam bi incele ona göre mülakattan puan vercez
Cv değil de ben sana bir madde göndereyim onu oku belki birşeyler öğrenirsin.Hmm anladım,
CV ni gönder duruma göre haber ederiz
Kaldı ozamanBenim puan belli ama olsun
Kaldı ozaman
Gönder gelsin başkanCv değil de ben sana bir madde göndereyim onu oku belki birşeyler öğrenirsin.
Bi düşüneyim,Cv değil de ben sana bir madde göndereyim onu oku belki birşeyler öğrenirsin.