İyi geceler hoş geldin başkanİyi geceler gençler
İyi geceler hoş geldin başkanİyi geceler gençler
iyi geceler sadıcım ben yatarİyi geceler gençler
Ya Google'dan araştırıcam bir sürü yazı çıkacak bence sen en yalın haliyle anlatabilirsinBürkütün anlamına bak anlarsın zaten başkan
Vardiyayla mı bekliyorsunuz tankaları ?iyi geceler sadıcım ben yatar
Hadi yat gari sende ne çok konustun yavİyi geceler hoş geldin başkan
İyi gecelerİyi geceler gençler
Hadi yat gari sende ne çok konustun yav
AynenVardiyayla mı bekliyorsunuz tankaları ?
fnqksknqqmqlsmdmHadi yat gari sende ne çok konustun yav
Başkanım türk mitolojisinde Kartal tanrıdır. Kutsallığı gökyüzünün efendisi olarak bilinirmiş.Ya Google'dan araştırıcam bir sürü yazı çıkacak bence sen en yalın haliyle anlatabilirsin
Ben geldim rahatça uyu Ali Keremcim
Haklısın başkan ben de kaçar.Hadi yat gari sende ne çok konustun yav
Ee gerçek parti olarak karşılığı ne kartalla ilgili bir parti varda benimmi haberim yokBaşkanım türk mitolojisinde Kartal tanrıdır. Kutsallığı gökyüzünün efendisi olarak bilinirmiş.
OkBaşkanım türk mitolojisinde Kartal tanrıdır. Kutsallığı gökyüzünün efendisi olarak bilinirmiş.
Başkan sen niye beni anlamıysen ? Bizim karslı abuzer demişken. Sen ne edeceksen bizim partinin gerçek karşılığını. Oyinini oyna ağrısın aldığımEe gerçek parti olarak karşılığı ne kartalla ilgili bir parti varda benimmi haberim yok
İyi geceler ❌️İyi geceler gençler
Ne ok ? Aç oku ( boşaan atıyorum sonra da uyuyacağım)
Yok ben oyun istemirem sualime bir cevap ariremBaşkan sen niye beni anlamıysen ? Bizim karslı abuzer demişken. Sen ne edeceksen bizim partinin gerçek karşılığını. Oyinini oyna ağrısın aldığım
Ok = tamam demek ( at at )Ne ok ? Aç oku ( boşaan atıyorum sonra da uyuyacağım)
Anladım sen de doğulusun ama şiveyi tutamadım. Biz öğle demeyizYok ben oyun istemirem sualime bir cevap arirem