Ordumuzun Yanındayız (4 Kişi İçeride)

CengizAltun

Yeniden Yükseliş Partisi Sözcüsü
Vatandaş
Askerlerin görevi siyasete girmek değil, ülkeyi korumaktır eğer asker siyasete girmek istiyorsa çıkarsın üniformasini girsin buna lafimiz yok, ancak sizin gibi postal yalayicilar milletimizin iradesini gasp etmekteler gerçekten size yazık diyorum yazık diyorum

🗽⃤🇪 🇱 🇪 🇨 🇹 🇷 🇴🗽⃤

🎩𝟔 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐢𝐧𝐢𝐧 𝐊𝐮𝐫𝐮𝐜𝐮𝐬𝐮🎩
Vatandaş
Askerlerin görevi siyasete girmek değil, ülkeyi korumaktır eğer asker siyasete girmek istiyorsa çıkarsın üniformasini girsin buna lafimiz yok, ancak sizin gibi postal yalayicilar milletimizin iradesini gasp etmekteler gerçekten size yazık diyorum yazık diyorum
Çok doğru söylediniz başkanım 👌

Kaan Kayra Yakın

ALTIN OK ESKİ SÖZCÜSÜ | ESKİ BAŞKAN YARDIMCISI
Vatandaş
Burda herkesin siyasete girme hakkı vardır sonuçta bu bir siyaset oyunudur ayrıca ülkeyi korumaktır diyorsun bunun bir oyun olduğunu unutma

L

LETO

Ziyaretçi
Orduyu istifaya davet ediyorum
Hem siyaset hem askeri ikisi bir arada yürümez siyaset yapmak istiyorsanız istifa edin öyle gelin

agitbaşkan

ÖZGÜRLÜK VE İRADE PARTİSİ KURUCU BAŞKANI
Vatandaş
Darbe başarılı olursa ilk 48 saat içinde makamlarımızı alabiliyorsunuz 30 gün boyunca seçim olmuyucak seçim ile gelen makamları siz darbe komitesi atıyıcaksınız,bu nasıl bir devrim?
Demokrasi'den Militarizm'e doğru bir devrim mi?
Militarizme değil milleti mi öldürecez biz bu nasıl bi düşünce yıl olmuş 2024 en fazla hapse atarız 😃

FurkanB.

GökBudun Partisi
32. Dönem Oyun Başkanı
Sizin adalet ve demokrasi teraziniz şaştıysa ordunun bunu düzeltme yetkisi vardır.

Yani diyorsun ki agit başkan mensubu olduğun partinin üyesi ve halihazırda iç işleri bakanı olan @omrfrk56 başkanında içinde bulunduğu listedeki bakanlar kurulunun terazisi kaçtı. Bir dahaki bakan seçiminde bakan adayınızı parti içinde iyi değerlendirerek seçmenizde fayda var. Partiniz için muhakeme yeteneklerinizin zayıf olmasından dolayı üzüldüm.

omrfrk56

46.Dönem İçişleri Bakanı- ÖVİP PARTİ SÖZCÜSÜ
Vatandaş
Yani diyorsun ki agit başkan mensubu olduğun partinin üyesi ve halihazırda iç işleri bakanı olan @omrfrk56 başkanında içinde bulunduğu listedeki bakanlar kurulunun terazisi kaçtı. Bir dahaki bakan seçiminde bakan adayınızı parti içinde iyi değerlendirerek seçmenizde fayda var. Partiniz için muhakeme yeteneklerinizin zayıf olmasından dolayı üzüldüm.
Konu yine bana geldi 😀 ne güzel işimle gücümle uğraşıyorum. Diyorumki bugün bütün işlerimi hallettim güzelce dinleneyim günüm güzel geçsin bir bakıyorum hopp birileri yine bahsetmiş 😂😂😂 neyse devam edin başkanım serbestsiniz düşüncenizde ben günümü güzelleştirmeye devam edeceğim

FurkanB.

GökBudun Partisi
32. Dönem Oyun Başkanı
Konu yine bana geldi 😀 ne güzel işimle gücümle uğraşıyorum. Diyorumki bugün bütün işlerimi hallettim güzelce dinleneyim günüm güzel geçsin bir bakıyorum hopp birileri yine bahsetmiş 😂😂😂 neyse devam edin başkanım serbestsiniz düşüncenizde ben günümü güzelleştirmeye devam edeceğim

Sana yöneltilen suçlara cevap vermeyeceksen istifa et o zaman kendi gününün güzelliği ile ilgilen

omrfrk56

46.Dönem İçişleri Bakanı- ÖVİP PARTİ SÖZCÜSÜ
Vatandaş
Sana yöneltilen suçlara cevap vermeyeceksen istifa et o zaman kendi gününün güzelliği ile ilgilen
Şimdiye kadar onlarca kişi onlarca kişi hakkında onlarca suçlamalarda bulundu. Sence bunlar arasında kaç kişi bu şuçlardan dolayı istifa etti. O yüzden herkes birşeyler diyor doğru olsada olmasada. Sonuçta kendi hatasını örtbas etmek isteyenler başkasına suç atarmış. O yüzden kim ne derse desin hiç umrumda değil. Bir role play oyununu gereğinden fazla ciddiye kadar alacak durumda değilim değerli başkanım. Buradaki hiçkimseyi gerçek hayatta tanımam onlarda keza beni tanımaz. Yani anlayacağınız değerli başkanım kişi kendinden bilir işi. Sıkıntı yok. O yüzden günümü güzelleştirmeye devam.