Dubaları toplattım hepinizin için bitane var elimde teker teker koyucam sizi dubaların yerineSen duba olmayı kabul ediyorsan. Geçi erkeni olmaz, dünden razı gibisin
Dubaları toplattım hepinizin için bitane var elimde teker teker koyucam sizi dubaların yerineSen duba olmayı kabul ediyorsan. Geçi erkeni olmaz, dünden razı gibisin
yoldayım geliyo...Benim şarjım az haber ed.....
İyidir ahmo senEee mert naber
İyi köprü hala gitmedimi indirim yap birazİyidir ahmo sen
Bak sen yine kendini nimetten saymaya başladın. Boşa rollenme ayağımın altında da gezme.Dubaları toplattım hepinizin için bitane var elimde teker teker koyucam sizi dubaların yerine
Sende bi bellemişin nimette nimet. Başka bişi bilmiyonmu aslanım sen heğ . İstifa et hemen bıdı bıdı yapmaBak sen yine kendini nimetten saymaya başladın. Boşa rollenme ayağımın altında da gezme.
Bak büyümüşte abisine racon kesiyor, seni ciddiye alan var mı küçük enişteSende bi bellemişin nimette nimet. Başka bişi bilmiyonmu aslanım sen heğ . İstifa et hemen bıdı bıdı yapma
Patates soy gel sen heleBak büyümüşte abisine racon kesiyor, seni ciddiye alan var mı küçük enişte
Sende reel hesabınla gel belki ciddiye alırım. Şimdi defolPatates soy gel sen hele
Soğanda göndercem. Cünki siz bu işten başkasını yapamazsınızSende reel hesabınla gel belki ciddiye alırım. Şimdi defol
Ya reis oyuncu hareketlerine baktım da, gerçektende multisin ve sadece darbe zamanları ortaya çıkıyorsun. Zamanı mı senin gibi korkak heriflere cevap yazarak geçiremem. Bide laf söylediğini zannediyor yazık sanaSoğanda göndercem. Cünki siz bu işten başkasını yapamazsınız
Salatalık ta vericem sana bir kasa onuda soyaraın tmmYa reis oyuncu hareketlerine baktım da, gerçektende multisin ve sadece darbe zamanları ortaya çıkıyorsun. Zamanı mı senin gibi korkak heriflere cevap yazarak geçiremem. Bide laf söylediğini zannediyor yazık sana
Tankın önüne yattıydım, yeni gördüm uğraşıyoruz işte sen naptın
Harbi boş karakter millet ajan diye sohbetten kovuyor burada efeleniyorYa reis oyuncu hareketlerine baktım da, gerçektende multisin ve sadece darbe zamanları ortaya çıkıyorsun. Zamanı mı senin gibi korkak heriflere cevap yazarak geçiremem. Bide laf söylediğini zannediyor yazık sana
Hortumla çektimnabayım yav bu @E M İ R H A N benim tanktaki benzini kaçırmış kasada parada kalmamış tanka benzin alamadık yolda kaldık varsa sende 3-5 bişey ateşle darbeden sonra vereyim
Bi ben mi anlamışam mertPudin stap pilis stap no var lütfen dur
bende diyorum neden bittiHortumla çektim
bende diyorum neden bitti
benzin bitmis knk ben gelemiyom
Benimki pilli duracell taktılar bitmiyorbenzin bitmis knk ben gelemiyom