Darbeye Dur De.... (3 Kişi İçeride)

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Birileri can atıyormuş oysa ki.
Neyse yuvadan çıktıysan ben geri dönebilirim.

KURT 77

Üye
Vatandaş
Adamlar tek taraflı oyunu heyecanlı hale getiriyorlar valla helal olsun karşı ittifak hemen dağılın yeniden kurulun bu pasiflikle işiniz zor

ceyhun995

ATB
Vatandaş
Biz dur diyeceğiz darbeye orası başka meclis başkanının da arkasındayız. Ama sizin darbecilere tam onay vererek sonra ellerini güclendirdikten sonra çıkarlarınız üst üste düşmemiş belli. Hiçbirşey olmamış gibi de şimdi çıkıp ne yapacaksanız yapın diyorsunuz. Siz yapın biz düzeltelim. Ne ala ne güzel

Ali”lowZ”

GÖKBUDUN NEFERİ / KİLİS MV
Vatandaş
Bunu sen istedin Sayın @Murat Ünlü

KAY BE DE CEK Sİ NİZ

Birileri can atıyormuş oysa ki.
Neyse yuvadan çıktıysan ben geri dönebilirim.

Buyur senin olsun çıkarları uğruna dost dediğin adamın harcayabilecek insan

Eğer oyun başkanı arkamızda sapa sağlam durursa bizlerde kendisinden razı oluruz aksi halde bir oyun dönüyorsa sonuçlarına komutanlarla beraber katlanmak zorunda kalır.
şuanki sözlerine istinaden OB destekçimizdir.

#DEMOKRASİYESAHİPÇIK

Murat Ünlü

47.Dönem Oyun Başkanı
47. Dönem Oyun Başkanı
Biz dur diyeceğiz darbeye orası başka meclis başkanının da arkasındayız. Ama sizin darbecilere tam onay vererek sonra ellerini güclendirdikten sonra çıkarlarınız üst üste düşmemiş belli. Hiçbirşey olmamış gibi de şimdi çıkıp ne yapacaksanız yapın diyorsunuz. Siz yapın biz düzeltelim. Ne ala ne güzel
Elleri güçlenmiş bir durumlarının olamadığını yakında görecekseniz..

Dengili

Üye
Vatandaş
By Fatih'in çağrısını Görüyorum ve arttırıyorum 🫡
Madem birileri herşeyi göz önünde yaşamak istiyor.
Madem benden beklenilen tavır tam olarak bu.
Bundan sonra olacaklar için ben mesuliyet kabul etmiyorum.

Sayın Meclis başkanı @bekircann bu meydan okumaya karşı çıkarak darbenin karşısında meclisi göreve davet ediyorum.

Daha fazla mide bulantısı tiksinti yaşamadan, bu işin içerisinden alnımızın akıyla çıkmak ümidi ile Bismilla