B
Berkin Bakırel
Ziyaretçi
Ordumuzun her zaman yanındayız ve Yapılan Faaliyeti destekliyoruz.
Ahahaha size Ereni kimse anlatmadı galibahangi abin yazdı bunu furkan abin mi sende bunu yazacak cevher göremiyorum ben copy paste eren insanları multi diye suçlayacağına multi itiraflarına bir göz atmanı tavsiye ederim kimin itirafları ve cezası var görelim
Beni şaşırtıyorsun DerebeyiAhahaha size Ereni kimse anlatmadı galiba![]()
Kardeş ben doğruya doğru yanlışa yanlış derim. Bizim ağzımız bozuk karakterimiz değilBeni şaşırtıyorsun Derebeyi![]()
yok bize seni anlattılar merak etme bu sefer kime sövecen bakalımAhahaha size Ereni kimse anlatmadı galiba![]()
İyi iyi beni anlattılarsa iyi. Ona göre yani ayağınızı denk alınyok bize seni anlattılar merak etme bu sefer kime sövecen bakalım![]()
Bu arada keşke sizde sövseniz de ona buna yalakalanmasanızyok bize seni anlattılar merak etme bu sefer kime sövecen bakalım![]()
anca millete söversin başka birşey yaptığın yok diye anlattılar insanların ölmüşlerinin arkasından konuşmakla meşhursunİyi iyi beni anlattılarsa iyi. Ona göre yani ayağınızı denk alın![]()
Klasik mert kasırgaanca millete söversin başka birşey yaptığın yok diye anlattılar insanların ölmüşlerinin arkasından konuşmakla meşhursun
Ölmüşlerin arkasından konuştu deyip ispatlamayan namerttir. Ben o konudan aklandım iftira olduğu ortaya çıktı. Yazık size gelmeyin birilerinin oyuna gelmeyinanca millete söversin başka birşey yaptığın yok diye anlattılar insanların ölmüşlerinin arkasından konuşmakla meşhursun
mesut kim mert kimKlasik mert kasırga![]()
kaç ismi var bilemedimmesut kim mert kim
Klasik mert kasırga![]()
Sıkıntı yok kafanıza göre nasıl isterseniz öyle hitapmesut kim mert kim
Bikaç ismim daha var istersen bilahare sana söylerim ama burada değilkaç ismi var bilemedim
olur söyle bekliyorumBikaç ismim daha var istersen bilahare sana söylerim ama burada değil![]()
İyi iyi beni anlattılarsa iyi. Ona göre yani ayağınızı denk alın![]()