OYUN YÖNETİMİNE ULTİMATOM (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

A.Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Vatandaş
Arda ulas başkanım
Anamurda muz üretimi 2019/20 üretim sezonunda 85 bin dekar iken 2020/21 üretim sezonunda 111 bin dekara yükselmiş bu durum hakkinda ne düşünüyorsunuz
Anamur’lu Üreticilerimizi Gösterdikleri Çaba Neticesinde Takdir Ediyoruz.

Anamur Halkı Olarak Çalışıyoruz Görev ve Sorumluluklarımızı Yerine Getiriyoruz.

Sen ve Senin Gibi Makamcı Vekiller Gibi Bir Şeyi Elde Edip Sorumsuzca Davranmıyoruz Başkanım.

özgür2655

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Sayın meclis başkanı kardeşim 110 vekil olduğunu bu gün ögrenmedin.Eger bugün ögrendiysen o daha vahim bir durum. Seçim başlamadan önce itiraz etsen daha etik olurdu.
Etiklikten bahsedene bak oyun başkanı ile gizli ittifak kurup refaranduma gitmeden darbeyi kazanmayı planlıyordunuz baskılar dolayısıyla refaranduma gittiniz bizde gitmezsiniz diyerekten bu konuyu gündeme getirmemiştik ortada bir adaletsizlik var ve bu adaletsiliğin düzeltilmesini talep ediyoruz
Not:Yedeklerde bizimde Milletvekilimiz var biz adaletten yanayız

ceyhun995

ATB
Vatandaş
Zamanında yetișememiștir veya panele bakmamıștır ki atama bana düșmüștür. Bașka soru?
Başkanım burakın bu işleri bu yalanları. Sizin hesap sormanız lazım. Neden atanmadı bunlar siz ne işe bakıyorsunuz diye. Atamışsunız e şimdi de düşecek o vekiller vebali kimin boynuna şimdi ?

AhmetGn

Özgürlük Ve İrade
Vatandaş
Ortada bir hata varsa 2 tarafta var oyun başkanı meclisten sorumludur böyle durum varsa meclis başkanı oyun başkanına durumu anlatması gerekirdi ayriyetten oyun yönetiminin yedekler hakkında açıklama yapması gerekirdi

O A B İ

A D İ N🎗️ UYANIŞ P. Başkanı 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Gruptan isim istendiğinde neden söylemediniz o zaman yönetime sordum böyle dedi diye

O dönem ben ittifak grubunuzda değildim parti yönetimimde oyun yönetimin Yedek Vekiller Hk. Cevabını paylaştım ve yedek vekil ataması yapmayacağımı söyledim. Hatta şuan Altın Ok üyesi Hasanc57 başkanım sormamı istedi. Kendisine de cevabı ilettim. İttifak temsilcisi de kendisiydi isim toplanırken itiraz edecek kişi de kendisiydi yani ben bilemem ne konuşuyorsunuz

ceyhun995

ATB
Vatandaş
Kanunsu ve keyfi atnan vekillerin vekilliklerinin düşürülmesini talep ediyoruz. Burası halkın meclisi kafanıza göre atama yapamazsınız ne bileyim zamanında atanmamış bana düşmüştür diye de birşey söz konusu olamaz

mrym04

ÖZGÜRLÜK VE İRADE💫
46. Dönem Oyun Başkanı
O dönem ben ittifak grubunuzda değildim parti yönetimimde oyun yönetimin Yedek Vekiller Hk. Cevabını paylaştım ve yedek vekil ataması yapmayacağımı söyledim. Hatta şuan Altın Ok üyesi Hasanc57 başkanım sormamı istedi. Kendisine de cevabı ilettim. İttifak temsilcisi de kendisiydi isim toplanırken itiraz edecek kişi de kendisiydi yani ben bilemem ne konuşuyorsunuz
Peki o grupta ben var mıyım olan kișilere bir sorar mısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...