Benim üzerime oynamayın o zamanO zaman ittifak temsilcileri arasında kopukluk olmuş sağlık olsun başkanım
Çok dedin gibime geldiyine ağlamaya başlamışlar 1-2 haftaya ittifakıda ayarlarlar
tamam 2-3 gün olsun ciddiye almana bile gerek yokÇok dedin gibime geldi
Ağlamakyine ağlamaya başlamışlar 1-2 haftaya ittifakıda ayarlarlar
Benim üzerime oynamayın o zaman
tamam 2-3 gün olsun ciddiye almana bile gerek yok
Etiklikten bahsedene bak oyun başkanı ile gizli ittifak kurup refaranduma gitmeden darbeyi kazanmayı planlıyordunuz baskılar dolayısıyla refaranduma gittiniz bizde gitmezsiniz diyerekten bu konuyu gündeme getirmemiştik ortada bir adaletsizlik var ve bu adaletsiliğin düzeltilmesini talep ediyoruz
Not:Yedeklerde bizimde Milletvekilimiz var biz adaletten yanayız
Ketçap ve mayonezde olsun mu ?OY KULLANAN YEDEK VEKİLLERİN OYLARININ EVET OLARAK BİZE KATILMASINI İSTİYORUZ!
Pasto da koyalım yaninaKetçap ve mayonezde olsun mu ?
Oyun başkanı 3 defa istek göndermeli. Olamadı mı, Ültimatom göndermeli o da olmadı istifasını istemeli bunların kaçını yaptın da konuşuyorsun bayan başkan ?İsim istediğimizde nerdelerdi hepsi görmediler mi mesajları
O fazla olurKetçap ve mayonezde olsun mu ?
Başkanım hoşgeldinPasto da koyalım yanina
İsmim geçiyor tabi ki șahsi algılıycamŞahsi algılamanıza gerek yok başkanım her kul hata yapar
JSJSJSJSUHSHSksjsjsjdjdududhrhurudndisbehsbsudjsjsjsjsnejsdhhrhdjdjrjrjdjjdjdjdjrhrjrhjrjrjrjhjrjrhrjrhfjdjjdiejjsjfjfhdhrjdjfhhrjrrurhrjrjrurudjdjjdidididjdjdjiiiT
Tek gelemiyon mu korktun mu.
Bak ben tekim. Burdayım yancım yok
Olmasın ketcap nasıl mayonez olsun QİWLSŞAKSKetçap ve mayonezde olsun mu ?
Hoş buldum kardeşim. NasilsinBaşkanım hoşgeldin
Ben durumu anlattım eğer şahsi algılıyorsanız dönemin oyun başkanı olarak değiştirelimİsmim geçiyor tabi ki șahsi algılıycam