Bakalım onaylanmış mıBildiğine de susuyorsun?
Görevden alınarak oyu gecersiz olması gereken kişi sensin, ataması onaylanmış yedek vekiller değil.
Bakalım onaylanmış mıBildiğine de susuyorsun?
Görevden alınarak oyu gecersiz olması gereken kişi sensin, ataması onaylanmış yedek vekiller değil.
Başkanım o kadar önemli birisiniz ki herkes sizinle muhatap olmaya çalıyorSizinle muhattap değilim şuan muhattabım mb
Gruptan isim istendiğinde neden söylemediniz o zaman yönetime sordum böyle dedi diyeBari bana sorsaydınız hadi o da yok İttifak grubunuzda bunu bilenler vardı
Anamur’lu Üreticilerimizi Gösterdikleri Çaba Neticesinde Takdir Ediyoruz.Arda ulas başkanım
Anamurda muz üretimi 2019/20 üretim sezonunda 85 bin dekar iken 2020/21 üretim sezonunda 111 bin dekara yükselmiş bu durum hakkinda ne düşünüyorsunuz
İstediğim gibi cevaplayabilirim. İşinize gelmeyince muattabım sem değilsin o demeye başlamayınSizinle muhattap değilim şuan muhattabım mb
Anamur medya hayirli olsun baskan app icin o zamanAnamur’lu Üreticilerimizi Gösterdikleri Çaba Neticesinde Takdir Ediyoruz.
Anamur Halkı Olarak Çalışıyoruz Görev ve Sorumluluklarımızı Yerine Getiriyoruz.
Sen ve Senin Gibi Makamcı Vekiller Gibi Bir Şeyi Elde Edip Sorumsuzca Davranmıyoruz Başkanım.
Asıl atama yapması gereken kişi yapmadıysa önce sorarsın kurnazlığa gerek yok.Atama olarak karșıma geldiyse demek ki kullanılan bir makamdır düz mantık akıl karıştırmaya gerek yok
Gerekli kișilere bilgileri veriyorum zaten ișime gelmese sorulara da yanıt vermezdimİstediğim gibi cevaplayabilirim. İşinize gelmeyince muattabım sem değilsin o demeye başlamayın
Etiklikten bahsedene bak oyun başkanı ile gizli ittifak kurup refaranduma gitmeden darbeyi kazanmayı planlıyordunuz baskılar dolayısıyla refaranduma gittiniz bizde gitmezsiniz diyerekten bu konuyu gündeme getirmemiştik ortada bir adaletsizlik var ve bu adaletsiliğin düzeltilmesini talep ediyoruzSayın meclis başkanı kardeşim 110 vekil olduğunu bu gün ögrenmedin.Eger bugün ögrendiysen o daha vahim bir durum. Seçim başlamadan önce itiraz etsen daha etik olurdu.
Başkanım burakın bu işleri bu yalanları. Sizin hesap sormanız lazım. Neden atanmadı bunlar siz ne işe bakıyorsunuz diye. Atamışsunız e şimdi de düşecek o vekiller vebali kimin boynuna şimdi ?Zamanında yetișememiștir veya panele bakmamıștır ki atama bana düșmüștür. Bașka soru?
Başkanım siz de tam bir komedi medyasınız böyle sıkışınca konudan Konuya atlıyorsunuz çok komik oluyorAnamur medya hayirli olsun baskan app icin o zaman
Yazdıklarımı ya okumuyorsunuz ya da yazmak için yazıyorsunuzAsıl atama yapması gereken kişi yapmadıysa önce sorarsın kurnazlığa gerek yok.
Seni gördüğümde dayanamıyorum napayim dur magarsusda gelsin oyle tadı daha iyi çıkıyorBaşkanım siz de tam bir komedi medyasınız böyle sıkışınca konudan Konuya atlıyorsunuz çok komik oluyor
Komedi Medya BaşkanApp İçin Hayırlı Olsun
Gruptan isim istendiğinde neden söylemediniz o zaman yönetime sordum böyle dedi diye
İsim istediğimizde nerdelerdi hepsi görmediler mi mesajlarıBaşkanım burakın bu işleri bu yalanları. Sizin hesap sormanız lazım. Neden atanmadı bunlar siz ne işe bakıyorsunuz diye. Atamışsunız e şimdi de düşecek o vekiller vebali kimin boynuna şimdi ?
Tek gelemiyon mu korktun mu.Seni gördüğümde dayanamıyorum napayim dur magarsusda gelsin oyle tadı daha iyi çıkıyor
Peki o grupta ben var mıyım olan kișilere bir sorar mısınızO dönem ben ittifak grubunuzda değildim parti yönetimimde oyun yönetimin Yedek Vekiller Hk. Cevabını paylaştım ve yedek vekil ataması yapmayacağımı söyledim. Hatta şuan Altın Ok üyesi Hasanc57 başkanım sormamı istedi. Kendisine de cevabı ilettim. İttifak temsilcisi de kendisiydi isim toplanırken itiraz edecek kişi de kendisiydi yani ben bilemem ne konuşuyorsunuz
O zaman ittifak temsilcileri arasında kopukluk olmuş sağlık olsun başkanımPeki o grupta ben var mıyım olan kișilere bir sorar mısınız