OYUN YÖNETİMİNE ULTİMATOM (7 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

özgür2655

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Etik kurulu başkanı merhaba. Oyun başkanı refaranduma gidip gitmemekte özgürdür. Buna kimse müdahale edemez.Ben dahi.
Yedek üyelerin hepsi sizde olsaydı aynı etikligi yapicakmiydin.
Sayın darbeci başkanım en son sorduğunuz sorunun ne kadar matıksız bir soru olduğunu söylememe gerek olmadığını düşünüyorum ve 47. Dönem oyun başkanınında darbeci olduğunu bütün halk öğrendi siz hayla daha kör sağır dilsizi oynuyorsunuz

Hasanc57

* İLELEBET ALTIN OK NEFERİ*
48. Dönem Oyun Başkanı
Bana sorarsanız konu kimin hatası olduğu değil ortada bir hata olduğu
Ortadaki hata hem yönetimin gözünden kaçmış hemde senin gözünden kardesim. Seçimin ortasında kural degistirmek olmaz.

_ÖFG_

Yeni Üye
Vatandaş
Oyun başkanı 3 defa istek göndermeli. Olamadı mı, Ültimatom göndermeli o da olmadı istifasını istemeli bunların kaçını yaptın da konuşuyorsun bayan başkan ?
Bayan başkan derken? Sizde haksız duruma düşünce cinsiyetçilik yapın. Bize demokrasi karşıtı diyenlerin ağzından çıkanlar demokrasiye ters.

Hasanc57

* İLELEBET ALTIN OK NEFERİ*
48. Dönem Oyun Başkanı
Sayın darbeci başkanım en son sorduğunuz sorunun ne kadar matıksız bir soru olduğunu söylememe gerek olmadığını düşünüyorum ve 47. Dönem oyun başkanınında darbeci olduğunu bütün halk öğrendi siz hayla daha kör sağır dilsizi oynuyorsunuz
Darbeyi kabul ettiğine sevindim benide başkan yapmışsın sağol.

Ali”lowZ”

GÖKBUDUN NEFERİ / KİLİS MV
Vatandaş
Kaybettiğini anladığı için foruma gelmek?

Seçimlerde abileriniz neden secim kaybettiği gibi ortalardan kayboluyorlar? neden ağızları bıçak açmıyor? neden böyle durumlarda sadece ortaya çıkabiliyorlar?
Abilerimiz sizi alakadar etmez ortadan kaybolan yok herkes burda MECLİS ZAFERİMİZİ BEKLİYORUZ emin ol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...