Değerli dostlar aziz milletimiz. Dün akşam saatlerinden bu yana yürütülmesi çalışılan darbe girişimine karşı gerek mecliste gerekse forumda en sert şekilde tepkiler gösterilmiş olup dünden bu yana yapılan istifa baskılarına karşı direnilmistir. Bugün oyun başkanının meclis başkanımızı göreve davet etmesi sonucu alınan referandum kararı ülkemizin en kritik seçimi olup hala bile oy kullanılmasını manupule etmek için oyuna girişler durdurulmuştur darbeciler tarafından. Dün darbenin ilk saatlerinden bu yana dediğimiz gibi korkmuyoruz sinmiyoruz istifa etmiyoruz. Ben inanıyor ve biliyorum ki bu meclis bu darbecilerin sonunu getirecek. Ülkemiz hak ettiği milli egemenlik ve demokrasi hakkını yine ele alacaktır. Bu tarihi görevde milletvekili arkadaşlarımıza düşen görev gercekten isminin hakkını verip milletin vekili olmaktır. Ve referandum da evet oyu kullanarak Dün geceden bu yana milletimize acı yaşatan bu darbecileri tarihin tozlu sayfalarına süpürmektir. Yaşasın demokrasi kahrolsun istibdad.