Yedek Milletvekili Atanması Hk. (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Kaan Yüksel
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Merhaba Başkan Online Yönetimi ve Değerli Oyuncular

(Eski) Meclis Başkanının az önce açtığı konuya ve görevini kötüye kullandığına dair bir bulguyla karşınızdayım.

Öncelikle bu arkadaşımızın iddaası YEDEK atamalarını yönetime sorduğu ve sonrasında atama yapmayıp eski oyun başkanımız Meryem başkana atamanın düştüğü ve atamaları onun yaptığına dair iddaası.

Evet eski oyun başkanımız meclis başkanından atama olmadığı için paneline düşen atamayı yapmıştır boşta koltuk olduğu için.

IMG_5240.jpegIMG_5239.jpeg
Peki @bekircann sana sorarım bilmene rağmen sen bu atamayı neden gerçekleştirdin?

Görevi kötüye kullanıp bizlerin darbeyi desteklememize senin bu benci tavrın sağlıyor.Madem biliyordun bu zamana kadar neden sustun?

Ve siz sayın @BaşkanOnline @BaşkanOnline - Sistem

Bu yedek atamalarının hakkında genel bir duyuru geçmeyip sadece meclis başkanına bu durumu izah ettiniz fakat kendileri bu bilgiyi ÖNCELİK ATAMASI SIRASI OLMAMASINA rağmen Eski Oyun Başkanımız önüne atama geldiği için meclis başkanının boşluğunu doldurmuş.

Bundan dolayı bu konuda herhangi bir açıklama olmamasından ve de bu ilgili YEDEK vekillerin bu zamana kadar mecliste yer edinmesinden ötürü bu seçimde 5 YEDEK vekilinde oy kullanmasının daha uygun olacağını düşünüyorum.

Karar sayın yönetimindir.
Hayırlı Akşamlar.

Oğuzhan Ülker

23. ve 49. Dönem Başkan Online Cumhurbaşkanı
49. Dönem Oyun Başkanı
Burada bekircan uyanıklık yapmış , bi şansımı deneyeyim demiş Nasrettin hocanın dediği gibi “ YA TUTARSA ?” Hesabı 😃

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Her atama destek ile konuşularak mi yapilmali?

Meryem başkan bilgisi olmadığı halde bu atamayı gerçekleştirmiş, meclis başkanı ise bilgisi olduğu halde atama yaparak görevi artniyetli olarak kullanmıştır.

Gerekli incelemelerin bu hususların dikkate alınarak yapılmasını istiyoruz.

Oğuzhan Ülker

23. ve 49. Dönem Başkan Online Cumhurbaşkanı
49. Dönem Oyun Başkanı
Meclis başkanı atamayı bile görevi kötüye kullanmıştır sözde meclis güven oyu veriyor peki meclis önce meclis başkanına baksın kime güvenmeyeceklerini görsünler…

O A B İ

A D İ N🎗️ UYANIŞ P. Başkanı 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş

(Eski) Meclis Başkanının az önce açtığı konuya ve görevini kötüye kullandığına dair bir bulguyla karşınızdayım.

Öncelikle bu arkadaşımızın iddaası YEDEK atamalarını yönetime sorduğu ve sonrasında atama yapmayıp eski oyun başkanımız Meryem başkana atamanın düştüğü ve atamaları onun yaptığına dair iddaası.

Evet eski oyun başkanımız meclis başkanından atama olmadığı için paneline düşen atamayı yapmıştır boşta koltuk olduğu için.

Ekli dosyayı görüntüle 17100Ekli dosyayı görüntüle 17101
Peki @bekircann sana sorarım bilmene rağmen sen bu atamayı neden gerçekleştirdin?

Görevi kötüye kullanıp bizlerin darbeyi desteklememize senin bu benci tavrın sağlıyor.Madem biliyordun bu zamana kadar neden sustun?

Bu yedek atamalarının hakkında genel bir duyuru geçmeyip sadece meclis başkanına bu durumu izah ettiniz fakat kendileri bu bilgiyi ÖNCELİK ATAMASI SIRASI OLMAMASINA rağmen Eski Oyun Başkanımız önüne atama geldiği için meclis başkanının boşluğunu doldurmuş.

Bundan dolayı bu konuda herhangi bir açıklama olmamasından ve de bu ilgili YEDEK vekillerin bu zamana kadar mecliste yer edinmesinden ötürü bu seçimde 5 YEDEK vekilinde oy kullanmasının daha uygun olacağını düşünüyorum.

Hayırlı Akşamlar.

Referandumda oy kullanamayacağını düşünerek zaten dolu olan yedek koltuklarından birisi boşaldı diye oyun yönetinin de dönemin oyun başkanına izin verdiğini düşünerek ilgili arkadaşı ben atadım. Fakat bardağı taşıran nokta benim için bu vekillerin oy kullanma hakkı verilmesi olmuştur. Bunu farkettiğim yönetime konuşmamızı hatırlatıp oylarının geçersiz sayılması gerektiğini belirttim. Sayın başkan başka sorunuz?

O A B İ

A D İ N🎗️ UYANIŞ P. Başkanı 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Oyun yönetiminin bu konuda onayı olmadığını bunun ciddi bir konu olduğunu az evvel ki konuları açmadan evvel bizzat oyun yönetiminden öğrendim

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici

Ekli dosyayı görüntüle 17100Ekli dosyayı görüntüle 17101

Hayırlı Akşamlar.
İlgili kişi de görevden alınmıştır.
Burada kim atamış kim atamamış bizim için önemli değil.
Önemli olan şey yedek alanına atama yapılmasıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...