Şuan medya olarak mı konuşuyorum halktan biriyim sizene?Ajan oldugumu kim söyledi. Ve ajansam sanane. Sen medya değilmiydin. Benm ajanlıgımı konusmak sana mı kaldı
Şuan medya olarak mı konuşuyorum halktan biriyim sizene?Ajan oldugumu kim söyledi. Ve ajansam sanane. Sen medya değilmiydin. Benm ajanlıgımı konusmak sana mı kaldı
Ben 1.5 veriyomSoruma cevap alamadım hala sana 5 puan verdim
Darbecilerin puanına ihtiyacımız yokBen 1.5 veriyom
4 puan çektim bende 1 verdim 2.5 la uğurladıkBen 1.5 veriyom
Ban yiycen haberin yok Hamza başkanAjan kes sesini çok kaşınma
İşine gelince halk, işne gelmeyince medya. İşte bu yuzden darbe hak size bu oyundaŞuan medya olarak mı konuşuyorum halktan biriyim sizene?
OkBan yiycen haberin yok Hamza başkan
He seni abilerin puanlıyo yani iyi o zamanDarbecilerin puanına ihtiyacımız yok
Ben yönetim değilim onların partisinde değilim darbe başarısız olacakİşine gelince halk, işne gelmeyince medya. İşte bu yuzden darbe hak size bu oyunda
Abilerin derkenHe seni abilerin puanlıyo yani iyi o zaman
Vardır birileri arkandaAbilerin derken
Abilerinin peşindesin ama, tarfın belliBen yönetim değilim onların partisinde değilim darbe başarısız olacak
Tek başımayım bu koca oyunda yok arkamda kimseVardır birileri arkanda
Bırak bu işleriTek başımayım bu koca oyunda yok arkamda kimse
Darbeye karşı olanlar abilerinin peşinde olmuyorAbilerinin peşindesin ama, tarfın belli
Size kanıtlamak için ne yapmam gerekBırak bu işleri
Birsey yapmana gerek yok. Kanıt istemiyorum herşey belli zatenSize kanıtlamak için ne yapmam gerek
Şu arkadaşa bi haber yapta biraz yüzü kızarsın @Hamza Bilal DİNLENMEZSize kanıtlamak için ne yapmam gerek
Başkanım kaç parti toplanmış seni destekliyor. Güven oyu alarak darbeyi püskürtmen için. Seçim olan bir ortamda hemde seçime saatler kala senin yaptığına ne demeli ? Halkın desteğiyse destek senin arkanda. Seçim bittikten sonra isteyebilirdin seçim ortasında bildiri yayarak Meclis Başkanının düşürülmesini istemek te ne ?Yahu sorun sayın meclis başkanınıza vekillerin huzuruna sunulan yasa tasarına neden itiraz etmedi o neden bugünü bekledi..?