Oyun başkanına destek mitingi yapıyoruz. Buyur hoş geldinNapıyonuz
Oyun başkanına destek mitingi yapıyoruz. Buyur hoş geldinNapıyonuz
Anlasıldı sizden aldıgı direktiflerle haber yapıyır yani. Suan dahada ispatlamış oldunızŞu arkadaşa bi haber yapta biraz yüzü kızarsın @Hamza Bilal DİNLENMEZ
Yoo asla yalan doğruları söyliyorum haber değil mi sonuçta sende bişey söyle yazsın bu kadar alınmaAnlasıldı sizden aldıgı direktiflerle haber yapıyır yani. Suan dahada ispatlamış oldunız
Yürek Medya kimsenin emri altında değildir olmayacaktır, kamu kuruluşu olarak sadece benim tarafımdan yönetilmektedir. Yapılan yazımlar kimseyi ilgilendirmez, ilgilendiremez.Anlasıldı sizden aldıgı direktiflerle haber yapıyır yani. Suan dahada ispatlamış oldunız
Konuyu kitletme isteğiniz bir suçluluk duygusu ve kaçıştırme, geçiştirme çabasıdır. Buda gerçeklerin gün yüzüne çıkmasıdır.Yürek Medya kimsenin emri altında değildir olmayacaktır, kamu kuruluşu olarak sadece benim tarafımdan yönetilmektedir. Yapılan yazımlar kimseyi ilgilendirmez, ilgilendiremez.
@BaşkanOnline @BaşkanOnline - Sistem Konuyu Kilitler Misiniz ?
Konuyu kilitleme isteğim tartışma çıkmaması içindir fakat siz kışkırtmaya yönelik eylemlerde bulunuyorsunuz. Ayrıca Yürek Medya kapatılmayacaktırKonuyu kitletme isteğiniz bir suçluluk duygusu ve kaçıştırme, geçiştirme çabasıdır. Buda gerçeklerin gün yüzüne çıkmasıdır.
Derhal bu medyayı kapatıp tarafsız olunuz
He, üstlerin kapatma mı dediKonuyu kilitleme isteğim tartışma çıkmaması içindir fakat siz kışkırtmaya yönelik eylemlerde bulunuyorsunuz. Ayrıca Yürek Medya kapatılmayacaktır
Kim? Kim? Kim? Kimse bana emir veremezHe, üstlerin kapatma mı dedi
Kime çalışıyorsan, kimlerden emir alıyorsan.
Kadir dağdevireni ilk defa bugün gördüğüme yemin edebilirimKime çalışıyorsan, kimlerden emir alıyorsan.
Kadir dağdeviren birinci isimde diğerleri kim acaba
Algı yapmaya çalışıyorlar. Kaybedeceklerini bildikler için, yada bir dakika kaybettikleri mi desem ))Yürek Medya kimsenin emri altında değildir olmayacaktır, kamu kuruluşu olarak sadece benim tarafımdan yönetilmektedir. Yapılan yazımlar kimseyi ilgilendirmez, ilgilendiremez.
@BaşkanOnline @BaşkanOnline - Sistem Konuyu Kilitler Misiniz ?
Kardeşim bunla muhattap olmaya değmez boşa laf atıyor cevap bile vermeKadir dağdevireni ilk defa bugün gördüğüme yemin edebilirim
@ata41 de bugün görüldü yoksa banlanan oyuncuların yeni profilleri mi ? )) Burdan bir haber çıkar mı ?Kadir dağdevireni ilk defa bugün gördüğüme yemin edebilirim
Akıllı olsa zaten bana halen kadir demezAlgı yapmaya çalışıyorlar. Kaybedeceklerini bildikler için, yada bir dakika kaybettikleri mi desem ))
Gerçekten bazı kişileri yeni yeni görüyorum@ata41 de bugün görüldü yoksa banlanan oyuncuların yeni profilleri mi ? )) Burdan bir haber çıkar mı ?
Form hesabını dün açtımGerçekten bazı kişileri yeni yeni görüyorum
Çünki banlanan oyuncuların yeni profilleri )Gerçekten bazı kişileri yeni yeni görüyorum
Parti sekreteriyim demiştiniz hangisi?Form hesabını dün açtım
Evet doğru mesela ben E Y U P sınırsız bana yedim ne yapim sesiz mi kalim bu günlerdrÇünki banlanan oyuncuların yeni profilleri )
Ben bu oyunda hep vardım, belliki sen yenisin.@ata41 de bugün görüldü yoksa banlanan oyuncuların yeni profilleri mi ? )) Burdan bir haber çıkar mı ?