YALANDAN DARBE ! (12 Kişi İçeride)

ata41

Fatillahçı darbe örgütü_ Leopard A24 Tank şöförü
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ben açıklayayım. Arkadaş yeni kayıtlı hiç bir partiye üye değil ve dolayısıyla da parti üyelerini tanıyamaz. Demin Kadir nerede diye sordun onun banlı olduğunu söyledi. Partisi yok ama Altın Ok partisini savunuyor dolayısıyla darbeyi ve herkesi tanıyor önemli konularda önemli yorumlar yazıyor. Bir dakika yoksa bu üye Kadir Aydın mı ?) Aaa başkanım ben sizi kurallara daha saygılı bilirdim )))
Kardeşim ben zaten aktın ok üyesıydım hep. Kendını bir sey başarmıs zannetme😀 sorsaydın zaten soylerdım. Benım görevim sahada durmak anladın mı 😀😀

Kadir dağdeviren

Üye
Vatandaş
Ben açıklayayım. Arkadaş yeni kayıtlı hiç bir partiye üye değil ve dolayısıyla da parti üyelerini tanıyamaz. Demin Kadir nerede diye sordun onun banlı olduğunu söyledi. Partisi yok ama Altın Ok partisini savunuyor dolayısıyla darbeyi ve herkesi tanıyor önemli konularda önemli yorumlar yazıyor. Bir dakika yoksa bu üye Kadir Aydın mı ?) Aaa başkanım ben sizi kurallara daha saygılı bilirdim )))
Bende şöyle diyeyim o zaman benim oyundaki ismim kadir aydın form hesabım banlı olduğu için 2. Bi form hesabı açtım

ata41

Yasaklı Üye
Vatandaş
Ayrıca dundem berı benı herkes kadir aydın sanıyor, buda bir başarı benim için 😀😀 demekki iyi yapıyorum bu işi

ata41

Yasaklı Üye
Vatandaş
Hem İnsan bi oyuncu hareketlerine bakar. Ben yeni oyuncumuyum bak bakalım. Partilerime bak bakalım. Forum hesabım yeni mi bak bakalım. 😀😀

Bu oyunu bilmiyorsun kendini rezil ettin😀

ceyhun995

ATB
Vatandaş
Kardeşim ben zaten aktın ok üyesıydım hep. Kendını bir sey başarmıs zannetme😀 sorsaydın zaten soylerdım. Benım görevim sahada durmak anladın mı 😀😀
Altın Ok benim kendi partim gibiydi bir ara. Eski ATB üyesiyim ben zaten. Partimiz kapanınca bize kol kanat germek yerine tüm üyelere teker- teker sizin eviniz burası demek yerine bizi kendinize rakip ettiniz başkanım. Bu kadar darbe sevdalısı olacağınıza keşke biraz da kardeş dediğiniz partiden geride kalan kardeşlerinize sahip çıksaydınız. Bu yüzden hep başarısız olacaksınız üye bazlı değilsiniz çünki. Saygılarımla bu arada aynısını Emreye de dedim ve ekledim Kadir başkana da büyük saygım var. Görevin sagada durmaksa başarılar görevinde ama gerek kalmayacak çünki yeniliyorsunuz sen daha iyi bilirsin

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş
Altın Ok benim kendi partim gibiydi bir ara. Eski ATB üyesiyim ben zaten. Partimiz kapanınca bize kol kanat germek yerine tüm üyelere teker- teker sizin eviniz burası demek yerine bizi kendinize rakip ettiniz başkanım. Bu kadar darbe sevdalısı olacağınıza keşke biraz da kardeş dediğiniz partiden geride kalan kardeşlerinize sahip çıksaydınız. Bu yüzden hep başarısız olacaksınız üye bazlı değilsiniz çünki. Saygılarımla bu arada aynısını Emreye de dedim ve ekledim Kadir başkana da büyük saygım var. Görevin sagada durmaksa başarılar görevinde ama gerek kalmayacak çünki yeniliyorsunuz sen daha iyi bilirsin
ATB?

ata41

Yasaklı Üye
Vatandaş
Ben bilmem atb matb. Ama bildiğim şey. Sizi kapattırmada payı olan göktürk partisinin yanına koşarak gittiniz ya, sizden olmayacağı o zaman belliydi.

Kadir ve fatih başkanın bize dediği bilal giray atabey ile konustuk görüştük kendılerıne partı kuracaklsr bizde herzaman tam destekcılerı olucaz. Yalnız bırakmayacagız. Ama gördükki cok gecmeden hemen göktürke gittiniz hepınız.detaylarınıda bilmem zaten

Halil başkana burdan selamlar olsun.

ata41

Yasaklı Üye
Vatandaş
Başarısız darbe girişiminden sonra ortaya çıkan bir takım meselelerden sonra kapanan parti. Azerbaycan Türk Birliği
Darbe sonucunda değil, vekil seçiminde ne hikmetse atb den çogu kişi ihbar üzerine banlanmıştı. Acaba ihbar edenler kimlerdi

ceyhun995

ATB
Vatandaş
Ben bilmem atb matb. Ama bildiğim şey. Sizi kapattırmada payı olan göktürk partisinin yanına koşarak gittiniz ya, sizden olmayacağı o zaman belliydi.

Kadir ve fatih başkanın bize dediği bilal giray atabey ile konustuk görüştük kendılerıne partı kuracaklsr bizde herzaman tam destekcılerı olucaz. Yalnız bırakmayacagız. Ama gördükki vok gecmeden heöen göktürke gittiniz hepınız.detaylarınıda bilmem zaten

Halil başkana burdan selamlar olsun.
Tüm partiler ilgilenirken siz nerdeydiniz ? Bir kişinin lafıyla evet parti kurarsak destek vereceğinizi biliyordum ama o desteği en başda görmek isterdim ben Bilal Giray Atabey parti kuracakmış dedi sen gidecekmisin gibisinden kaç oyuncuyu rakip prtilere gönderdiniz. O yüzden diyorum ya üye bazlı değilsiniz çıkar bazlısınız o yüzden başarısız bir partisiniz.

Halil başkana selam olsun !

ceyhun995

ATB
Vatandaş
Darbe sonucunda değil, vekil seçiminde ne hikmetse atb den çogu kişi ihbar üzerine banlanmıştı. Acaba ihbar edenler kimlerdi
Diyelim ki, Göktürktü hani şuan benim partim Göktürkle ittifak bile değil bana ne göktürkten bana ne başkasından ben verilen değere bakarım.

ata41

Yasaklı Üye
Vatandaş
Tüm partiler ilgilenirken siz nerdeydiniz ? Bir kişinin lafıyla evet parti kurarsak destek vereceğinizi biliyordum ama o desteği en başda görmek isterdim ben Bilal Giray Atabey parti kuracakmış dedi sen gidecekmisin gibisinden kaç oyuncuyu rakip prtilere gönderdiniz. O yüzden diyorum ya üye bazlı değilsiniz çıkar bazlısınız o yüzden başarısız bir partisiniz.

Halil başkana selam olsun !
Biz asla başarısız olmayız. Siz işinize geldği gibi davrandınız bence. Sizin kapanmanızda payı olan göktürk partisine neden gittiniz???
Dur ben soyleyeyım.
-Makam verıcez dedıler
-Yonetımde yer verıcez dedıler
-yönetimde söz hakkı dediler.

Sizde makam mevki koltuk için psrtinizin arkasından iş çevirenlere gittiniz.

Eger siz gercekten savunucu birileri olsaydınız, partinizi bölenlerin yanında degıl karsısında olurdunuz.

Neyse bu konuda benımle değil kadır ve fatih başkanla konusun. Ben bıraz net konusurum kalbın kırılır..

Bu oyundakı partılerfr neler donuyor benden ıyı kımse bılemez merak etme sen

ceyhun995

ATB
Vatandaş
Biz asla başarısız olmayız. Siz işinize geldği gibi davrandınız bence. Sizin kapanmanızda payı olan göktürk partisine neden gittiniz???
Dur ben soyleyeyım.
-Makam verıcez dedıler
-Yonetımde yer verıcez dedıler
-yönetimde söz hakkı dediler.

Sizde makam mevki koltuk için psrtinizin arkasından iş çevirenlere gittiniz.

Eger siz gercekten savunucu birileri olsaydınız, partinizi bölenlerin yanında degıl karsısında olurdunuz.

Neyse bu konuda benımle değil kadır ve fatih başkanla konusun. Ben bıraz net konusurum kalbın kırılır..

Bu oyundakı partılerfr neler donuyor benden ıyı kımse bılemez merak etme sen
Kim ne istedi onu ben bilmem. Ben kendi adıma söğliyim ne makam istedim ne mevki sadece itibar değer ve saygıydı Göktürk verdi oraya gittim ve pişman da değilim mesele bu kadar basit. İyi geceler iyi oyunlar