YALANDAN DARBE ! (12 Kişi İçeride)

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş
İşte Altın Okun geçmişi bu kadar kanlı sayın medya patronumuz. Merak ettiğim bir husus da şu ki, acaba bu başarısız darbeden sonra ittifajta oldukları hangi partinin kapanmasına zemin hazırlayarak göz yumacaklar.
Taraf seçmiş gibi olmayayım ama eğer bir parti kapatılırsa aklımda var

O A B İ

Bir A D İ N neferi 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Meclis Başkanı acaba sunulan yasa tasarıları için bu arkadaşların oylarına itiraz etmeyi düşündü mü.?

Bu ay içerisinde vekillerin huzuruna sunulan 1 yasa tasarısı vardı..?
@bekircann

Derdiniz bu ay sunulan 1 adet yasa tasarısı yalanı mıdır sayın başkan? Bu ay sunulan ve 1. aşama olan yönetici onayı bekleyen 5 adet yasatasarımız ağustos ayında 11 adet tasarımız temmuz ayında sulmuştur. 2.Aşama olan 15 vekil uygulamasından hala geçemeyen temmuz ayında gönderilmiş 1 adet tasarımız var. 3. Aşama olan Meclis oylamasına sunulan veya sunulmayı bekleyen 1 adet tasarımız Haziran ayında(oylamaya sunulmuş olmasına rağmen hakkında işlem yapılmadığıyla ilgili yönetimle konuştuk), 4 adet tasarımımz temmuz ayına ait olmakla birlikte bir tanesi de zaten zatı şahanelerine(Murat Ünlü) aittir.
Ayrıca darbe kararını temmuz ayında oyun Başkanı seçilmeden önce almadınız mı?
15 vekil oylaması yapılıp henüz meclis oylamasına sunulmayan 4 adet tasarımızın seçim takviminin oluşturulması hususunda yönetimle görüşme halindeyim. Hatta siz darbe sevdalısı çıkmasaydınız takvimin OB seçimlerinden sonra geleceğini tasarıların meclis oylamasına sunulacağını da öğrenip vekillerimi konu hakkında bilgilendirdim.
Size göre az tasarı sunulduysa sebebi sen ve senin gibi darbeye çanak tutan kişilere kıymetli vekillerimin direnmek durumunda kalmasıdır.

O yüzden oyunu bırak gerçeğe dön. Hatta arttırıyorum demokratik ilkelere bu kadar uzak birinin oyun başkanlığını şahsım adına kabul etmiyorum #istifaet
@Muratünlü

BYSARIKSIZ-ERTUĞRUL

Her yeri, Her seçimi kazanan partinin mensubu
Vatandaş
Derdiniz bu ay sunulan 1 adet yasa tasarısı yalanı mıdır sayın başkan? Bu ay sunulan ve 1. aşama olan yönetici onayı bekleyen 5 adet yasatasarımız ağustos ayında 11 adet tasarımız temmuz ayında sulmuştur. 2.Aşama olan 15 vekil uygulamasından hala geçemeyen temmuz ayında gönderilmiş 1 adet tasarımız var. 3. Aşama olan Meclis oylamasına sunulan veya sunulmayı bekleyen 1 adet tasarımız Haziran ayında(oylamaya sunulmuş olmasına rağmen hakkında işlem yapılmadığıyla ilgili yönetimle konuştuk), 4 adet tasarımımz temmuz ayına ait olmakla birlikte bir tanesi de zaten zatı şahanelerine(Murat Ünlü) aittir.
Ayrıca darbe kararını temmuz ayında oyun Başkanı seçilmeden önce almadınız mı?
15 vekil oylaması yapılıp henüz meclis oylamasına sunulmayan 4 adet tasarımızın seçim takviminin oluşturulması hususunda yönetimle görüşme halindeyim. Hatta siz darbe sevdalısı çıkmasaydınız takvimin OB seçimlerinden sonra geleceğini tasarıların meclis oylamasına sunulacağını da öğrenip vekillerimi konu hakkında bilgilendirdim.
Size göre az tasarı sunulduysa sebebi sen ve senin gibi darbeye çanak tutan kişilere kıymetli vekillerimin direnmek durumunda kalmasıdır.

O yüzden oyunu bırak gerçeğe dön. Hatta arttırıyorum demokratik ilkelere bu kadar uzak birinin oyun başkanlığını şahsım adına kabul etmiyorum #istifaet
@Muratünlü
Herşey bitti. İstifa etmedin şimdi biz alıyoruz koltuğunu. Açıklamaya da 46. Dönem devrik meclis başkanı yazarsın artık çok dürüst olduğunuz için bunu yapmaktan da gocunmayacaksın herhalde ⚔️

O A B İ

Vatandaş
Herşey bitti. İstifa etmedin şimdi biz alıyoruz koltuğunu. Açıklamaya da 46. Dönem devrik meclis başkanı yazarsın artık çok dürüst olduğunuz için bunu yapmaktan da gocunmayacaksın herhalde ⚔️

Tostumu yiyip sizi beklerken kameralara yansıyan görüntüm 😂😂😂 (Melh1 başkanım espirini daha fazla tutamadım içimde)😂😂😂 Genel Kurmay Başkanı gelirken Oyun Başkanını da al çift kaşarlı tost söyleyim size 😂😂😂

Ekli dosyalar

• Db4mhJCW4AEfEg3.jpg
    Db4mhJCW4AEfEg3.jpg
    47.7 KB · Görüntüleme: 0

O A B İ

Vatandaş
O yüzden mi TARAFSIZ oyun başkanın referandumun durdurulup hakkımda yeni bir referandum yapılmasını talep ediyor. Bıdı bıdı bıdı

BYSARIKSIZ-ERTUĞRUL

Her yeri, Her seçimi kazanan partinin mensubu
Vatandaş
Uyku girmedi değil mi gözüne. Sürekli kuruyorsun. Ne güzel insanları atıyordum. Forumdan da yazmıştım 46 dönem meclis atama sorumlusu diye. Ah be @bekircann . Tost börek poğaça size afiyet olsun bize sizden gelenler dokunur ,🤗

O A B İ

Vatandaş
Uyku girmedi değil mi gözüne. Sürekli kuruyorsun. Ne güzel insanları atıyordum. Forumdan da yazmıştım 46 dönem meclis atama sorumlusu diye. Ah be @bekircann . Tost börek poğaça size afiyet olsun bize sizden gelenler dokunur ,🤗
Yok be kardeşim iki gündür deliksiz uyuyorum biliyor musun. İşe gitmek için uyandım malum çalışıyoruz 😂😂

O A B İ

Vatandaş
Şst sessiz ol Meclis Başkanını işinden alıkoyma sonra oyun başkanın habire Ulti atıyor. 😂😂