İstenilen Noktaya Gelindi (1 Kişi İçeride)

Berkan34

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Düne kadar tiyatrocu dedikleri ezdikleri hakaret ettikleri bu platformun en önemli noktası olan Oyun Başkanlığını kazanmış bir başkana demediklerini bırakmayanlar;

Bugün Onun görevde kalması için mücadele edip herkese evet murat bizim başkanımızdır diye oy attıracaklar

Okyanusu geçip denizde boğulma hikayesi

Şimdi partisindeki oyunculara seçimde 3-5 makam verebilmek için canla başla Murat Ünlüyü oyun başkanı yapmaya çalışıyorlar

Bunların herşeyi sadece menfaat 2 kuruş versen öteki tarafa 3 kuruş yok mu derler :)

AltınOk Adamı bu hale düşürür saygılar :)

Berkan34

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
eren bugün tiyatrocu demiş murata ama şimdi koşa koşa gidip evet murat benim başkanımdır diye oy atacak :D :D komedi bunlar ya :D

ata41

Fatillahçı darbe örgütü_ Leopard A24 Tank şöförü
Yasaklı Üye
Vatandaş
Kesinlikle doğru. Oylsrımızı hayır kullanıyoruz

Berkan34

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
sadece forumda altınoka karşı duruyor görünmek için herşeyi yazıp çiziyorlar 1 gün sonra hafızaları siliniyor bu bana bir yerden tanıdık geldi ama neyse herkese şov yapar yedirirsin bunu ama biz yemeyiz :D

E

Emirhan'

Ziyaretçi
sadece forumda altınoka karşı duruyor görünmek için herşeyi yazıp çiziyorlar 1 gün sonra hafızaları siliniyor bu bana bir yerden tanıdık geldi ama neyse herkese şov yapar yedirirsin bunu ama biz
Iki kere multiden ban yemisin sadece darbe zamanları ortaya cikmissin neyden bahsediyon swn 😀

ata41

Fatillahçı darbe örgütü_ Leopard A24 Tank şöförü
Yasaklı Üye
Vatandaş
multici eren nerde gene multidenmi ban yemiş hergün ban yiyor umarım süresi giderek artıyordur :)
Şey oldu o, az önce bana konuşmak istedi ama benimle nasıl konusması gerektıgını ögrenemediği için üstü çizildi 😀