Öğreneceklee böyle böylekonuşmayı beceremiyor demek ki biraz uzaklaştırmak lazım
Öğreneceklee böyle böylekonuşmayı beceremiyor demek ki biraz uzaklaştırmak lazım
Bak fatih abin nasıl sus pus olmuş. Hain girişimin baş aktörü olarak konuşmuyor. Sen de ders al biraz yaneye göre kime göre yenildik ? hangi makamı hangi komutanlığı hangi vekilliği veya valiliği kazandın mesela
abicilik oynayacaksan ablan nerde kaçtı gitti mi ?Bak fatih abin nasıl sus pus olmuş. Hain girişimin baş aktörü olarak konuşmuyor. Sen de ders al biraz ya
O ameliyatda beyin nakli yapıyor boş değil.abicilik oynayacaksan ablan nerde kaçtı gitti mi ?
Kimsenin kaçtığı yok berkanabicilik oynayacaksan ablan nerde kaçtı gitti mi ?
Bürkütün partisine gidip parti lideri kısmına bakmaya akıl edemiyo musunuz o nerde bu nerde bu şumu diye söylenmeyi kesinlilith bilgemmi yoksa
neden en son hani istifa etmişti?O ameliyatda beyin nakli yapıyor boş değil.
O formu okursan şayet görürsün orada neler yazıyor. Belirli nedenler dolayı ibaresini görürsün.neden en son hani istifa etmişti?
o form beni ilgilendirmiyor kardeş ben kendisiyle özeldede görüşüyorum telefondanda konuşuyorum algı yapma burdaO formu okursan şayet görürsün orada neler yazıyor. Belirli nedenler dolayı ibaresini görürsün.
mnjkkkjcaskjldaslkjdlaskjdjklasdjlkasldkjasjlkd kahkaha attım bunaO ameliyatda beyin nakli yapıyor boş değil.
Kimse istifa etmedi ?neden en son hani istifa etmişti?
Okadı bilgemde değildir bunun kesin hergün yeni bir isimle geliyor
ya bilip bilmeden konuşma otur susKimse istifa etmedi ?
ya bilip bilmeden konuşma otur sus
karar ver artik avnimi fatihmi abdullahmı xmamand
Kral bugün bir isim daha aldım alıştım artıkkarar ver artik avnimi fatihmi abdullahmı xmamand
dnqkwnqnwmdKral bugün bir isim daha aldım alıştım artık