Hmmmya bilip bilmeden konuşma otur sus
Hmmmya bilip bilmeden konuşma otur sus
Ya varya aynı bilgem konuşması sankiBürkütün partisine gidip parti lideri kısmına bakmaya akıl edemiyo musunuz o nerde bu nerde bu şumu diye söylenmeyi kesin
varsayımlardan uzak durmayı öğrenmedin mi hâlâYa varya aynı bilgem konuşması sanki
Sence Bilgem başkan kelimeleri böyle yazar mı "ı" harfini kullanmıyor bileYa varya aynı bilgem konuşması sanki
bencede.böyle.konusmaz.bilgem.bahar.böyle.konuşur.Sence Bilgem başkan kelimeleri böyle yazar mı "ı" harfini kullanmıyor bile
asfgsdhdfjdjfgjfgjfgjSence Bilgem başkan kelimeleri böyle yazar mı "ı" harfini kullanmıyor bile
Nok.tala.r ç.ok az ol.muş bi.raz dah.a ça.lışm.an ge.rek .bencede.böyle.konusmaz.bilgem.bahar.böyle.konuşur.
Aynen.bilgem.bahar.kara fatma.bencede.böyle.konusmaz.bilgem.bahar.böyle.konuşur.
h.a.y.i.r.ö.yl.e.değ.il.bik.er.eNok.tala.r ç.ok az ol.muş bi.raz dah.a ça.lışm.an ge.rek .
.
.
Ssbsbbsbsbh.a.y.i.r.ö.yl.e.değ.il.bik.er.e
Kısacası .h.a.y.i.r.ö.yl.e.değ.il.bik.er.e
Valla dalga geçmekten ban yicez birazdan bzbbzbbsbN.e.s.a.ç.m.a.l.ı.y.o.r.s.u.n.u.z.s..i.z.
sahdgfashgdfasghdasValla dalga geçmekten ban yicez birazdan bzbbzbbsb
@mrym04 başkan gelin de şu adamınıza birşey söğleyino form beni ilgilendirmiyor kardeş ben kendisiyle özeldede görüşüyorum telefondanda konuşuyorum algı yapma burda
Bir şey yazacak zaten bilmen gerek artık bunları@mrym04 başkan gelin de şu adamınıza birşey söğleyin
Shsshhshsbshagaga (geçemezsin)@AVNİ (V2) Bu kadar yürekten çağırma beniiii, bir gece ansızın geçebiliriiimmmm (vergi)
zor vs başlıyor o zaman (Korkutucu bakış)Shsshhshsbshagaga (geçemezsin)
Başlasın bakalım (korktum bu yüzden raporlamaya gidiyorum)Hard vs başlıyor o zaman (Korkutucu bakış)