Kimse bana görev falan veremez. Ayrıca siz kimsiniz ki beni tanıyor ve daha önce suç işlemişim gibi davranıyorsunuz?Bırak bu işleri, sen görev adamısın, görev verirler yaparsın. Tarafın belli
Kimse bana görev falan veremez. Ayrıca siz kimsiniz ki beni tanıyor ve daha önce suç işlemişim gibi davranıyorsunuz?Bırak bu işleri, sen görev adamısın, görev verirler yaparsın. Tarafın belli
Ben herkesi tanırım, kimin ne oldugunu bilirim ben saha adamıyım ben. Seninde ne oldugunu bılıyorum. Sana günlük görevlerini talimatları verirler sende uygularsınKimse bana görev falan veremez. Ayrıca siz kimsiniz ki beni tanıyor ve daha önce suç işlemişim gibi davranıyorsunuz?
Bu talimatları verenleri de söyle kahkaha atalım günlük eğlence dozumuz artsın )Ben herkesi tanırım, kimin ne oldugunu bilirim ben saha adamıyım ben. Seninde ne oldugunu bılıyorum. Sana günlük görevlerini talimatları verirler sende uygularsın
Gerek yok , talimat verenler seni savunuyor zatenBu talimatları verenleri de söyle kahkaha atalım günlük eğlence dozumuz artsın )
Savunan Kişilerin Alaka Seviyesi jsjsjsjsjjGerek yok , talimat verenler seni savunuyor zaten