Güven Oylaması Referandumuna "HAYIR" Diyoruz. (1 Kişi İçeride)

Hasanc57

* İLELEBET ALTIN OK NEFERİ*
48. Dönem Oyun Başkanı
Değerli Başkanonline Ailesi;

Mecliste Başkanından başlayan aksaklıklar, Oyun Başkanlığı ile devam etmiştir. Ordu olarak bizde aksayan çarkları düzeltilmesi için istifaya davet ettik. Meclisin tekrar işlevli bir hale gelmesi ve Oyun Başkanlık makamının en önemli bir mevki olduğunu hatırlatmak için, Altın Ok partisi olarak Referandum da HAYIR Diyoruz.

Hasanc57
Altın Ok Yönetim Kurulu Üyesi

Emreİzmir
Altın Ok Genel Başkanı
Hava Kuvvetler Komutanı

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş
Değerli Başkanonline Ailesi;

Mecliste Başkanından başlayan aksaklıklar, Oyun Başkanlığı ile devam etmiştir. Ordu olarak bizde aksayan çarkları düzeltilmesi için istifaya davet ettik. Meclisin tekrar işlevli bir hale gelmesi ve Oyun Başkanlık makamının en önemli bir mevki olduğunu hatırlatmak için, Altın Ok partisi olarak Referandum da HAYIR Diyoruz.

Hasanc57

Emreİzmir
Altın Ok Genel Başkanı
Hava Kuvvetler Komutanı
EVET EVET EVET!

Berat Koto

48.Dönem Ekonomi Bakanı
Vatandaş
Sevgili Başkanonline Ailesi,

Son dönemde yaşadığımız aksaklıklar, Meclis Başkanlığı ve Oyun Başkanlığı seviyesinde zorluklara yol açtı. Bu sorunların çözülmesi ve Meclisin etkinliğinin yeniden sağlanabilmesi adına, Altın Ok partisi olarak gereken adımları atmayı sürdürüyoruz. Bizler, bu sürecin önemini vurgulamak ve Oyun Başkanlığı makamının stratejik değerini korumak için, Referandumda HAYIR demekte kararlıyız.

Sizlerin desteğiyle, bu zorlu sürecin üstesinden gelebileceğimize olan inancımız tamdır. Hep birlikte güçlü ve işlevsel bir Meclis için, yüksek coşku ve kararlılıkla bu mücadeleyi sürdüreceğiz.

Sizlerin katkısı ve desteği ile başarıya ulaşacağımıza yürekten inanıyoruz. Güçlü bir birlikteliğin getireceği başarıya her zamankinden daha yakınız.

Destekleriniz için teşekkürler.

Berat Koto

aslan21

Özgürlük ve irade parti sözcüsü - Murat aslan
Vatandaş
Referanduma hayır darbeye evet merak etmeyin ordu sizin yanınızda🪖🪖🪖