A
A K G
Ziyaretçi
qpsnqnsjnqnwksqksndndKimlerle demokratik değerlere sahip çıktın guapoyla mı hahahahahahha
qpsnqnsjnqnwksqksndndKimlerle demokratik değerlere sahip çıktın guapoyla mı hahahahahahha
Tamam anlaştık yıldızlarınızı aldım ve ışığınızı biraz fazla buldum. O zaman ben de buradan size elveda diyorum bol bol parlayın ben gerçeğin gölgesinde kalırım.Yav tamam be kardeşim al sana gidin ötede parlayın
Ben varım yetmez mi bu arada @ceyhun995 nerde@aslan21 nereye gittin
Lafı bitti sufle almaya gitti@aslan21 nereye gittin
Bizim gücümüzü aldigimiz tek yer haklkımızdırKimlerle demokratik değerlere sahip çıktın guapoyla mı hahahahahahha
Abi bu kimlerle çıkıyor bu yola haberi yok illa konuşturacak gelse başka platforma gösterecem ama tık yok işte napakqpsnqnsjnqnwksqksndnd
Çağırayım dur dbdbbdfBen varım yetmez mi bu arada @ceyhun995 nerde
o sütünü içip şuan avukatlar neler yapar diye sitelerde geziyorBen varım yetmez mi bu arada @ceyhun995 nerde
Guapo memolreis büyük halk antidemokratik parti ve bir paralel evrendeki halk işteBizim gücümüzü aldigimiz tek yer haklkımızdır
bunlara müstehak yavrumAbi bu kimlerle çıkıyor bu yola haberi yok illa konuşturacak gelse başka platforma gösterecem ama tık yok işte napak
Sen bisey yazmıyor o yazıyorBen varım yetmez mi bu arada @ceyhun995 nerde
Ne kadar yerizo sütünü içip şuan avukatlar neler yapar diye sitelerde geziyor
@E Y M E N B S M tartıșmayı sevmiyorum sadece beğenmedim veriyor o yüzden @ceyhun995 gelmesi lazımo sütünü içip şuan avukatlar neler yapar diye sitelerde geziyor
Komik mi oldun ali kerem?o sütünü içip şuan avukatlar neler yapar diye sitelerde geziyor
Geliyooorr@E Y M E N B S M tartıșmayı sevmiyorum sadece beğenmedim veriyor o yüzden @ceyhun995 gelmesi lazım
Evet başka soru? ablan nerde?Komik mi oldun ali kerem?
1-2 dakika falanNe kadar yeriz
Türkçe mealiniz kim her anlamda okuyorum ama elle tutulur bir cümle kalmıyor elimdeSen bisey yazmıyor o yazıyor
Başkanım ben onu gır gırına attım da gerçekten ne oldu ?Her düşüşün bir kalkışı vardır sakin ol rahatta kal
Eymen aramızdan çıkTürkçe mealiniz kim her anlamda okuyorum ama elle tutulur bir cümle kalmıyor elimde