Çok kırıcısın meryem başkanım
Çok kırıcısın meryem başkanım
Tabi ekleyeceksin işin bu çünkü büyük rakiplerini ekle dişine göre değiliz bu ekip olarakCevap verilecek sorular sorunda cevap verelim. Mesela darbeyi kazandıktan sonra bu ekibe özel açacak olduğum bir konu var senide ekledim 🫡
Teșekkürler efenimÇok kırıcısın meryem başkanım
Dişimize göre değilmiş eymen başkanım bu. Bunu ekleme kenardan seyretsinTabi ekleyeceksin işin bu çünkü büyük rakiplerini ekle dişine göre değiliz bu ekip olarak
Değilim tabi küçüksün daha çok ekmek yemen lazımDişimize göre değilmiş eymen başkanım bu. Bunu ekleme kenardan seyretsin
A aa ne demek efenim rica ederimTeșekkürler efenim
Yok yok kazanalım inşallah hepsine soracak olduğum soru var bakalım cevaplsri ne olcakDişimize göre değilmiş eymen başkanım bu. Bunu ekleme kenardan seyretsin
Sana yıldızlı OKDeğilim tabi küçüksün daha çok ekmek yemen lazım
Beni ekledin miCevap verilecek sorular sorunda cevap verelim. Mesela darbeyi kazandıktan sonra bu ekibe özel açacak olduğum bir konu var senide ekledim 🫡
Ama çalışmadıkları yerden sor cevap veremeyip 0 alıp otursunYok yok kazanalım inşallah hepsine soracak olduğum soru var bakalım cevaplsri ne olcak
Öyle cevap vermemezlik yok ama herkes veecek cevap veririm diyen eklettirsin
Aaa unutur muyumBeni ekledin mi
Beni ciddiye alıp almamak size kalmış, ama he deyip geçiyorsanız, belki de konuyu anlamamışsınızdır. Yaranmaya çalışma sadece doğruyu söylemek bazen zor gelir.Napalım seni ciddiye mi alalım? Seni önemli mi arzedelim? He deyip geçiyoruz yine de yaranamıyoruz yav
Yolda nie kalsın çalişsa yeterli TTAR VEYA GEMİYLE taciyacazDikkat et kalmasın yolda
Siz baş konuksunuz. Sizin için ice latte hazırlattık. Umarım sizi mutlu edebilirizBeni ekledin mi
Ahahaha yaranmak mı? AhahahaBeni ciddiye alıp almamak size kalmış, ama he deyip geçiyorsanız, belki de konuyu anlamamışsınızdır. Yaranmaya çalışma sadece doğruyu söylemek bazen zor gelir.
İlk yaz ama yoksa yazmaAaa unutur muyum
Yine de yaranamıyoruz ahahahahaAhahaha yaranmak mı? Ahahaha
Ben kimseye yaranmadığım için sen şuan benimle böyle konuşma cesareti bulabiliyorsun aslanBeni ciddiye alıp almamak size kalmış, ama he deyip geçiyorsanız, belki de konuyu anlamamışsınızdır. Yaranmaya çalışma sadece doğruyu söylemek bazen zor gelir.
Tamam en yıldızlı OK sanaYıldızlı OK’unuz için teşekkürler tam da koleksiyonuma eksik olanı eklemiş oldunuz. Ama yetmedi, bir dahaki sefere biraz daha çaba bekliyorum. Özellikle SENDEN