Hayirdir ne oldu partinin başındaEvet başka soru? ablan nerde?
Hayirdir ne oldu partinin başındaEvet başka soru? ablan nerde?
Öyle olsun avukat!Eymen aramızdan çık
İşkaldeki makamları asıl sahiplerine olan kişilere verildiği zamn halk doğru karar vermişiz der sen boşuna yorma kendiniCevabım basit;
Biz demokratik değerlere sahip çıkmak için sonuna kadar mücadele ettik. Sonuç ne olursa olsun, demokrasi kazansın diye savaştık ve halkın iradesine saygı gösterdik. Bu bizim duruşumuz, bu bizim cevabımız!
hmm istifa etmemiş demek heh bi ara arasın beni tekrar kızarım ona bak söyleHayirdir ne oldu partinin başında
Hmmhmm istifa etmemiş demek heh bi ara arasın beni tekrar kızarım ona bak söyle
Söylenenler ve yapılanlar birbirini tutmadıkça sözlerin ne manası kalırCevabım basit;
Biz demokratik değerlere sahip çıkmak için sonuna kadar mücadele ettik. Sonuç ne olursa olsun, demokrasi kazansın diye savaştık ve halkın iradesine saygı gösterdik. Bu bizim duruşumuz, bu bizim cevabımız!
Başkanım bunların partisine ne olmuş ? Tam anlamadım
DimiEymen aramızdan çık
Makamların gerçek sahipleri, halkın iradesiyle seçilenlerdir. Halkımız, demokrasiyi ve adaleti en iyi şekilde bilir. Biz, halkımıza güveniyoruz; kararlarını da sonuna kadar saygıyla karşılıyoruz. Boşuna yorulacak olan biz değiliz.İşkaldeki makamları asıl sahiplerine olan kişilere verildiği zamn halk doğru karar vermişiz der sen boşuna yorma kendini
Evet biz nerede kalmıştık ? Partinize ne olmuş öğle ?
BshdbdbdhdjdhdhBaşkanım bunların partisine ne olmuş ? Tam anlamadım
Ne olmuș öğleEvet biz nerede kalmıştık ? Partinize ne olmuş öğle ?
Sizi attılar mı ittifaktan ? Anlamadım ayrıldınız mı ? Gerçekten soruyorumNe olmuș öğle
Noldu olmayan ittifağınıza mı alıcaksınızSizi attılar mı ittifaktan ? Anlamadım ayrıldınız mı ? Gerçekten soruyorum
Hangisine atsa şaşırdı şimdi başka konuya atlamak en mantıklısı
Kendinizi nimetten saymayin sürekli sizinlemi uğracağim sandinizLafı bitti sufle almaya gitti
Günlük rutinleri zatenHangisine atsa şaşırdı şimdi
❌️Noldu olmayan ittifağınıza mı alıcaksınız