Yok yok ilk 15 e giriyim yeterli o kadar yüksek hedef șuanlık yok @Kaan_Çelik e verdim bayrağıBu ay birinciliğe oynayamam ama ilk 3 e girmeye çalışacağım o yüzden 1.ligi bu ay sana bırakıyorum
Yok yok ilk 15 e giriyim yeterli o kadar yüksek hedef șuanlık yok @Kaan_Çelik e verdim bayrağıBu ay birinciliğe oynayamam ama ilk 3 e girmeye çalışacağım o yüzden 1.ligi bu ay sana bırakıyorum
Yook ben partimden olmayanlarla kasmıyorum alışkanlık olmușEvet benimle kasacak bayan başkan
Heee yani diyorsun beraber diğer ay birinciliğe oynayalım diyorsun okeyYok yok ilk 15 e giriyim yeterli o kadar yüksek hedef șuanlık yok @Kaan_Çelik e verdim bayrağı
Benimle kasacak yahuuEvet benimle kasacak bayan başkan
Yook demiyorum nerden çıktı yahuHeee yani diyorsun beraber diğer ay birinciliğe oynayalım diyorsun okey
@Kaan_Çelik e verdim bayrağı
Hayır asla kabul edilen bir durum değildir benimleBenimle kasacak yahuu
@AVNİ (V2) zorlama vermez kaan sana 1.liği
Benden bu kadar çabuk nefret ettin demek tamam tamam deme hıhYook demiyorum nerden çıktı yahu
o uykuya daldımı çok güzel bir şekilde alırım ondan dsadsadasdas@AVNİ (V2) zorlama vermez kaan sana 1.liği
Taş kağıt makas gel hadi 3 olan kazanırHayır asla kabul edilen bir durum değildir benimle
Gelir gelmez ne vergisi dinlen birazBenden bu kadar çabuk nefret ettin demek tamam tamam deme hıh
Özlemişim ya bağımlılık yaptıGelir gelmez ne vergisi dinlen biraz
Çünkü vergi rekortmeni geldiArkadaşlar sakin, bu ay vergşye gerek kalmıcak
Bu ay dinlenin siz hepınızÇünkü vergi rekortmeni geldi
Uzak kalamıyoruz napalım bi eksiklik oluyor üstümüzde, bir kere giren kurtulamıyor bu bağımlılıktan...Özlemişim ya bağımlılık yaptı
He valla öyle ya başkanonline bi başkadır sizinle vergi kasmakta bi başka meryem hanımefendiUzak kalamıyoruz napalım bi eksiklik oluyor üstümüzde, bir kere giren kurtulamıyor bu bağımlılıktan...
Alalı çok oldu@AVNİ (V2) zorlama vermez kaan sana 1.liği
Geri alması uzun sürmez tam destek veren ben varım arkasındaAlalı çok oldu