Yok yok ilk 15 e giriyim yeterli o kadar yüksek hedef șuanlık yok @Kaan_Çelik e verdim bayrağıBu ay birinciliğe oynayamam ama ilk 3 e girmeye çalışacağım o yüzden 1.ligi bu ay sana bırakıyorum![]()
Yok yok ilk 15 e giriyim yeterli o kadar yüksek hedef șuanlık yok @Kaan_Çelik e verdim bayrağıBu ay birinciliğe oynayamam ama ilk 3 e girmeye çalışacağım o yüzden 1.ligi bu ay sana bırakıyorum![]()
Yook ben partimden olmayanlarla kasmıyorum alışkanlık olmușEvet benimle kasacak bayan başkan
Heee yani diyorsun beraber diğer ay birinciliğe oynayalım diyorsun okeyYok yok ilk 15 e giriyim yeterli o kadar yüksek hedef șuanlık yok @Kaan_Çelik e verdim bayrağı
Benimle kasacak yahuuEvet benimle kasacak bayan başkan
Yook demiyorum nerden çıktı yahuHeee yani diyorsun beraber diğer ay birinciliğe oynayalım diyorsun okey![]()
@Kaan_Çelik e verdim bayrağı
Hayır asla kabul edilen bir durum değildir benimleBenimle kasacak yahuu
@AVNİ (V2) zorlama vermez kaan sana 1.liği
Benden bu kadar çabuk nefret ettin demek tamam tamam deme hıhYook demiyorum nerden çıktı yahu
o uykuya daldımı çok güzel bir şekilde alırım ondan dsadsadasdas@AVNİ (V2) zorlama vermez kaan sana 1.liği
Taş kağıt makas gel hadi 3 olan kazanırHayır asla kabul edilen bir durum değildir benimle
Gelir gelmez ne vergisi dinlen birazBenden bu kadar çabuk nefret ettin demek tamam tamam deme hıh![]()
Özlemişim ya bağımlılık yaptıGelir gelmez ne vergisi dinlen biraz![]()
Çünkü vergi rekortmeni geldiArkadaşlar sakin, bu ay vergşye gerek kalmıcak![]()
Bu ay dinlenin siz hepınızÇünkü vergi rekortmeni geldi![]()
Uzak kalamıyoruz napalım bi eksiklik oluyor üstümüzde, bir kere giren kurtulamıyor bu bağımlılıktan...Özlemişim ya bağımlılık yaptı![]()
He valla öyle ya başkanonline bi başkadır sizinle vergi kasmakta bi başka meryem hanımefendiUzak kalamıyoruz napalım bi eksiklik oluyor üstümüzde, bir kere giren kurtulamıyor bu bağımlılıktan...
Alalı çok oldu@AVNİ (V2) zorlama vermez kaan sana 1.liği
Geri alması uzun sürmez tam destek veren ben varım arkasındaAlalı çok oldu