Partisine en bağlı kișiye de bunu demeyin yaParti yönetimi buna at dedikten sonra ne yapsaydım bağlı olmak bunu gerektirir, anlamazsınız siz
Partisine en bağlı kișiye de bunu demeyin yaParti yönetimi buna at dedikten sonra ne yapsaydım bağlı olmak bunu gerektirir, anlamazsınız siz
Oy atmak kendi hür iradene bağlı bir şeydir kanka, gelip te bize burada sanki zorla attırmışız gibi bir mualeme yapamazsın. Gidip parti yönetimine söyleyecektin o zaman ben oyumu bunlara kullanmak istemiyorum diye. Birde sen bi gir benim oyuncu hareketlerime bak bağlı olmak neyi gerektirirmiş bi kendinle kıyaslaParti yönetimi buna at dedikten sonra ne yapsaydım bağlı olmak bunu gerektirir, anlamazsınız siz
Partisi değilki sadece ittifakında olanları da biliyoruzPartisine en bağlı kișiye de bunu demeyin ya
Partisine en bağlı kișiye de bunu demeyin ya
Zorlamı alayım yani avnicim yaavvXxhxhhxhxhx yook
Şuan içinde bulunduğumuz durum bağlılığınızı belli ediyor çok konuşmaya gerek yokOy atmak kendi hür iradene bağlı bir şeydir kanka, gelip te bize burada sanki zorla attırmışız gibi bir mualeme yapamazsın. Gidip parti yönetimine söyleyecektin o zaman ben oyumu bunlara kullanmak istemiyorum diye. Birde sen bi gir benim oyuncu hareketlerime bak bağlı olmak neyi gerektirirmiş bi kendinle kıyasla
Daha heycanlı olyoZorlamı alayım yani avnicim yaavv
Avni başkan aksiyon seviyor jsjjsjjsjsjDaha heycanlı olyo
Burada bulunduğumuz durumla partime bağlılığımın ne alakası var ?Şuan içinde bulunduğumuz durum bağlılığınızı belli ediyor çok konuşmaya gerek yok
sabah bir anda 1. Kaan_Çelik yazacak avnicim maalesefDaha heycanlı olyo
Biz gayette birbirine bağlı parti ve ittifakız bu șekilde bizi ne ayırabilirsiniz ne de bölebilirsiniz bağlı olmayanları gördük zatenPartisi değilki sadece ittifakında olanları da biliyoruz
Mrym04 başkana yazdığım cevapta sadece parti değil ittifak içindeki bağlılıktan da bahsediyorumBurada bulunduğumuz durumla partime bağlılığımın ne alakası var ?
Yürek degıl, yandaş.medyaYürek Medya'dan Bol Bol Bakın
YDP'nin oylarını alıp darbeye satmak bağlılık göstergesidir. SjsjsjsjsjsjBiz gayette birbirine bağlı parti ve ittifakız bu șekilde bizi ne ayırabilirsiniz ne de bölebilirsiniz bağlı olmayanları gördük zaten
Sen yine geldin mi?Yürek degıl, yandaş.medya
He geldimSen yine geldin mi?
Bakalım nasipsabah bir anda 1. Kaan_Çelik yazacak avnicim maalesef
Tabi en sevdiğimAvni başkan aksiyon seviyor jsjjsjjsjsj
Hadi geri git yorma beni makam için görev yap senHe geldim
Ne zaman uyuyon yav asdadasdBakalım nasip