Bende çok severimTabi en sevdiğim
Bende çok severimTabi en sevdiğim
gel vsBende çok severim
Ne içindi?gel vs
Sadece gülüyorumYDP'nin oylarını alıp darbeye satmak bağlılık göstergesidir. Sjsjsjsjsjsj
Bügünkü görevlerini tamamladınmı , abilerinin dedıklerını yaptın mı. Yandas medyaHadi geri git yorma beni makam için görev yap sen
vergiNe içindi?
Sadece gülüyorum
Halkın medyasıymıș o lütfenBügünkü görevlerini tamamladınmı , abilerinin dedıklerını yaptın mı. Yandas medya
Abilerinin dediklerini sen yap bu arada görevlerimi tamamladımBügünkü görevlerini tamamladınmı , abilerinin dedıklerını yaptın mı. Yandas medya
Oyuna doğru düzgün giremeyen ben vergi 2. si ile vs mi atacağım ? AVNİ başkanı başına bela alışken onunla uğraş 1. olmuş
Onun kimin medyası oldugunu herkes iyi biliyor. Dündem beri abilerinden direktifler alıyorHalkın medyasıymıș o lütfen
okOyuna doğru düzgün giremeyen ben vergi 2. si ile vs mi atacağım ? AVNİ başkanı başına bela alışken onunla uğraş 1. olmuş
Sinirlendin sen.Abilerinin dediklerini sen yap bu arada görevlerimi tamamladım
1) YAZI YAZIP KUDURT
2) SATAŞ VE HAKLI OL
3) ABİLERİN DEMEYİ KES ARTIK BANA GÖREV VEREN YOK SENİN GİBİ
Sen uyuyuncaNe zaman uyuyon yav asdadasd
Ben bela mıyım yaniOyuna doğru düzgün giremeyen ben vergi 2. si ile vs mi atacağım ? AVNİ başkanı başına bela alışken onunla uğraş 1. olmuş
Mrym04 başkan bile söylesem gülerOnun kimin medyası oldugunu herkes iyi biliyor. Dündem beri abilerinden direktifler alıyor
bu gece bitermi...Sen uyuyunca
Paranoyak olmuşsun kendin zannediyorsun beni sjsjsjjjsSinirlendin sen.
Sesin fazla çıktı, sesiniz fazla çıkmasının sebebi suçluluk duygusundan mı yoksa
Bitmez...bu gece bitermi...
Beni ikna edemeyince herkese vs mi teklif ediyorsun