Tamamdır adil olacak o zamanSöylemem (full)
Tamamdır adil olacak o zamanSöylemem (full)
nsnsjsbssfasulyasına oynamam haaa asdashdas
@ceyhun995 bak sizde bizi kıskanıyorsunuz ödeştikÖzelden konuşun yaaa (benle konuşan yok diye sıkıldım)
Yok o beğenmedim atamadığın içindirÖzelden konuşun yaaa (benle konuşan yok diye sıkıldım)
HeeeeYok o beğenmedim atamadığın içindir
Konuşma, demokrasiyi siz mi savunacaksınız. Sizin yalan demokrasiniz için biz burdayız. Sizin yalan yanlış halleriniz için biz devreye girdik, girecegız de . Kımseyı sıze ywdırmeyecegız.Yüce olan millet ve milli iradedir önce bunu kavrayin yaşasın demokrasi kahrolsun istibda
furkanla semihe sor onlar gruba almış öyleymiş bizimde haberimiz yok askjdlasjkldasdSiz daha atılmadınız mı ittifaktan
Hadi oradan darbeyi demokratik bir hamle yada demokrasiyi getirmek için kullandığınız yalanına siz inanın önce siz bu halk bunu yemez halkın tokadını seçim sonucu göreceksiniz merak etme senKonuşma, demokrasiyi siz mi savunacaksınız. Sizin yalan demokrasiniz için biz burdayız. Sizin yalan yanlış halleriniz için biz devreye girdik, girecegız de . Kımseyı sıze ywdırmeyecegız.
Demokrası adı altında kımseyı sömüremeyeceksiniz.
Yalandan DeMokRasİ AşıKLaRı sizi
Konusma bee. Sen me biliyorsunda konuşuyorsun heleki yenilikçi demokrası uyesi isen, sizin bildiğiniz tek şey ittifaklara girip birilerinin sayesınde makam koltuk alı, bağlı oldugun ittifakı satmak. Başka bildiğiniz birsey yokHadi oradan darbeyi demokratik bir hamle yada demokrasiyi getirmek için kullandığınız yalanına siz inanın önce siz bu halk bunu yemez halkın tokadını seçim sonucu göreceksiniz merak etme sen
Sana kim öğretti bu ezberlenmiş yalanı yenilikçi demokrasi partisi darbenin olduğu her yerin karşısında bunu o kafanıza sokun önce darbe yanlıları ile işimiz yok aslada olmayacakKonusma bee. Sen me biliyorsunda konuşuyorsun heleki yenilikçi demokrası uyesi isen, sizin bildiğiniz tek şey ittifaklara girip birilerinin sayesınde makam koltuk alı, bağlı oldugun ittifakı satmak. Başka bildiğiniz birsey yok
Yenilikçi demokrasiyi herkes çok iyi biliyor. Heleki büşrayıSana kim öğretti bu ezberlenmiş yalanı yenilikçi demokrasi partisi darbenin olduğu her yerin karşısında bunu o kafanıza sokun önce darbe yanlıları ile işimiz yok aslada olmayacak
Kadir MerhebaYenilikçi demokrasiyi herkes çok iyi biliyor. Heleki büşrayı
atılmadınız mı derken ?Siz daha atılmadınız mı ittifaktan
Ya sayın genel başkanım boşverin gerçekten zaman kaybı bunlar anca atıp tutarlar ama ispatla dediğimiz an ortadan çil yavrusu gibi kaçan aciz topluluğundan başka bir şey değildir.atılmadınız mı derken ?
Önünden ye Önünden ona buna satasmaYenilikçi demokrasiyi herkes çok iyi biliyor. Heleki büşrayı
Gel buraya çabuk teslim olÖnünden ye Önünden ona buna satasma