Yüce olan ordu değil beyefendi millettir millet önce bunu AnlayinYüce ordumuza göre yokmuş demekki makamının elinden alınmasından bu kadar mı korkuyorsun
Yüce olan ordu değil beyefendi millettir millet önce bunu AnlayinYüce ordumuza göre yokmuş demekki makamının elinden alınmasından bu kadar mı korkuyorsun
Milleti düşünen sizler değilsiniz siz sadece makamlarınızı düşünürsünüz!Yüce olan ordu değil beyefendi millettir millet önce bunu Anlayin
Bre benim makamım mı var? Milleti düşünüp yayın etmez miyim?!Milleti düşünen sizler değilsiniz siz sadece makamlarınızı düşünürsünüz!
Neye istinaden bu sonuca vardın somut delilin varmi bol keseden salliyormusun yoksaMilleti düşünen sizler değilsiniz siz sadece makamlarınızı düşünürsünüz!
Darbeci değil mi ? Hepsi aynı !Neye istinaden bu sonuca vardın somut delilin varmi bol keseden salliyormusun yoksa
Hamzacim sen bugün çok yoruldu. Hem taraflı medya hemde bireysel yazışma. Yarın dinç olman lazim. Hadi git yat.Darbeci değil mi ? Hepsi aynı !
Evet halkın derdini anlatıp bireysel yazışmak yorar ama medya dediğin her zaman hazır olur ne malum uyurken medya binasına sızmayacağınız (realistlik budur)Hamzacim sen bugün çok yoruldu. Hem taraflı medya hemde bireysel yazışma. Yarın dinç olman lazim. Hadi git yat.
Hal tavır ve davranışlarınız bunları gösteriyorNeye istinaden bu sonuca vardın somut delilin varmi bol keseden salliyormusun yoksa
Bir dahakine sana uygun nasıl bir hal tavır sergileyelim ismarlada ona göre hareket edelim çünkü hersey senden ibaret yaHal tavır ve davranışlarınız bunları gösteriyor
orayıdamı batıracan ivep gibi
Multiler, yan hesablar ivep hakkında konuşmasın üstünüze vazife olmayan işlerede karışmayın. Adamm olan reel hesabıyla gelir.Senin yanlış strateji ve teorilerin, oyun bilmemezliğin. Arkadan iş çevirmelerinin sonucu bu zaten
En çok emek veren biri olarak ben konușabilirim heralde nasıl 1 günde çöktüğü hakkındaMultiler, yan hesablar ivep hakkında konuşmasın üstünüze vazife olmayan işlerede karışmayın. Adamm olan reel hesabıyla gelir.
Kime göre neye göre rollenme hemen. Partinle ilgilenEn çok emek veren biri olarak ben konușabilirim heralde nasıl 1 günde çöktüğü hakkında
AG34 ve Ahmetgn ile zirveyi yașattık biz ayrılınca seçime bile giremediniz birleșmediğiniz parti kalmadıKime göre neye göre rollenme hemen. Partinle ilgilen
Adamlığa sen mi karar veriyorsunMultiler, yan hesablar ivep hakkında konuşmasın üstünüze vazife olmayan işlerede karışmayın. Adamm olan reel hesabıyla gelir.
Heee öyle mi olmuş.AG34 ve Ahmetgn ile zirveyi yașattık biz ayrılınca seçime bile giremediniz birleșmediğiniz parti kalmadı
Aynen başka soru?Adamlığa sen mi karar veriyorsun
Sor liderine anlatsın nasıl gecemizi gündüzümüze katıp oy kullandırtmaya çalıștığımızı seçimden sonra da nasıl teșekkür etmiș onu da sormayı unutmaHeee öyle mi olmuş.
Benim liderim felan yok, hainliğiniz ile de övünüp durmayın. Yoksa bir gece de kapının önünde bulursun yine kendiniSor liderine anlatsın nasıl gecemizi gündüzümüze katıp oy kullandırtmaya çalıștığımızı seçimden sonra da nasıl teșekkür etmiș onu da sormayı unutma
adamlığı sorgulamak sanamı kaldı ivepi sorgulamak bana kaldıMultiler, yan hesablar ivep hakkında konuşmasın üstünüze vazife olmayan işlerede karışmayın. Adamm olan reel hesabıyla gelir.
Hainlik mi emeğimizin karșılığının verilmediği yerden kendi öz irademizle ayrıldıkBenim liderim felan yok, hainliğiniz ile de övünüp durmayın. Yoksa bir gece de kapının önünde bulursun yine kendini