6 AĞUSTOS DARBESİ GERÇEKLEŞMİŞTİR! 🚨🚨 (4 Kişi İçeride)

ErenA

Bozkurt Harekat 🐺
Vatandaş
Evet Oyu veren herkese Teşekkür ediyoruz. Darbecileri tebrik ediyoruz ama mücadelemiz bitmedi.

B

Berkin Bakırel

Ziyaretçi
Evet Oyu veren herkese Teşekkür ediyoruz. Darbecileri tebrik ediyoruz ama mücadelemiz bitmedi.
Aynen Başkan. Bana oradan bi touch blue alsana ya Keyfin üzerine iyi gider. Halk işte kanmadı dediklerinize. Hadi meclis Mebusları inandı fakat Halk Yüce Ordumuzun yanında durdu.

ErenA

Bozkurt Harekat 🐺
Vatandaş
Aynen Başkan. Bana oradan bi touch blue alsana ya Keyfin üzerine iyi gider. Halk işte kanmadı dediklerinize. Hadi meclis Mebusları inandı fakat Halk Yüce Ordumuzun yanında durdu.
Tamam Başkan Bir Parti duyurusuyla Hayır oyu verenlerin aldığı bu kararın sonuçlarını hep beraber görüp izleyeceğiz

ErenA

Bozkurt Harekat 🐺
Vatandaş
Tamam Başkan Bir Parti duyurusuyla Hayır oyu verenlerin aldığı bu kararın sonuçlarını hep beraber görüp izleyeceğiz
Ayrıca Darbe Gerçekleştiğine göre Eski Oyun Başkanı tiyatrosunu sonlandırabilir. Vasat oyunculuğunuz için Teşekkür ederiz

B

Berkin Bakırel

Ziyaretçi
Görelim Başkan Fakat onu partinizdeki kişinin Seçim Manipülasyonu yapandan ilk hesap sorun sonra görüşelim.

BYSARIKSIZ-ERTUĞRUL

Her yeri, Her seçimi kazanan partinin mensubu
Vatandaş
👍Darbeyle makam alabilirsiniz, Makamlar geçicidir, ancak demokrasiye ve milletimize olan bağlılığımız kalıcıdır.
Biz demokratik değerlere sahip çıkmak için sonuna kadar mücadele ettik. Sonuç ne olursa olsun, demokrasi kazansın diye savaştık ve halkın iradesine saygı gösterdi
Gayet demokratik bir şekilde halk sizi istemedi. Susun artık zafer gösterisini izleyin. Hala daha demokrasi diyor.

Berkan34

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
senaryoyu görüp izleyeceğiz yazmış zaten izleyicisin sen bu oyunda hayır verenlerin oyundan çok makam gelecek fazladan gel sanada verelim bi tane bu ay bi yerlere aday olamamışsın canın sıkılmıştır siz evet verenleri düşünün daha iyi olur

BYSARIKSIZ-ERTUĞRUL

Her yeri, Her seçimi kazanan partinin mensubu
Vatandaş
Evet, hâlâ konuşuyorum ve konuşmaya devam edeceğim. Makamlar el değiştirebilir, ama sesimiz asla susturulamaz. Demokrasiye inananlar, her zaman konuşmaya ve haklarını savunmaya devam eder.👊🏻
Demokrasiye inandık sizi topla tüfefkle değil referandum ile gönderdik. Atama ile gelen darbe ile gider.
Tek gerçek değer AltınOk