Yoo kapatmıyoruzbu medyayıda kapatın kendi medyamızı açalım darbeciler metrise gitsin ünlüler koğuşuna
Yoo kapatmıyoruzbu medyayıda kapatın kendi medyamızı açalım darbeciler metrise gitsin ünlüler koğuşuna
Forumda kavgamız bile var yani sjsjsjjsjsjsHe he tamam inadik kapadik gozlerimizi gormuyoruz
qkwnqnanqmamqmsnnaakqnqnsnsmsnSEVGİLİ VATANDAŞLAR;
Halk tarafını belli etmiş, Oyun Başkanı Güven Oylaması Halk Ayağı'nda 257 Hayır oyu verilmiştir.
Şimdi ne olacak? Genel Kurmay Başkanı Oyun Başkanı olacak, mevcut bakan ve meclis başkanı görevinden alınıp kuvvet komutanları arasında paylaşılacaktır. Yürek Medya direndi ve yayınlara devam etti. Bundan sonra aynı şekilde yayınlar devam edecektir. Kolluk Kuvveti'ne sırf darbe karşıtı yayın yaptığımız için ultimatom attıran Yürek Medya, sizler ve çalışma ekibimiz her şekilde muhalefet medyası olmaya devam edeceğiz.
Darbeyi yapanlara sözüm şu;
Her türlü halkın oyuna muhtaç kaldınız. Bizden oy dilendiniz, halk acıdı ve oyunu sizlere verdi. Fakat 30 gün sonra demokrasi tekrardan gelecek halk oy kullanacaktır. Bu süreçte bizi destekleyenlere ve darbeye karşı direnenlere teşekkür ederiz.
Burdan o kolluk kuvvetine sesleniyorum. Ne yaparsanız yapın Yürek Medya, bağımsız kamu yayın kuruluşu olacak verdiği kararlara siz karışamayacak ve pis emellerinizi Yürek Medya'ya bulaştıramayacaksınız.
KAZANAN DEMOKRASİ OLDU YİNE DEMOKRASİ ÇALIŞTI !
Burdan Oyun Tarihinin En Kısa Süre Oyun Başkanlığını Yapan Murat Ünlü'ye Sesleniyoruz;
Meclis sana güvendi. Ama halk çok net bir şekilde Hayır dedi. Oyun tarihinde ki bir çok rekor sahibi siz oldunuz. Her ne kadar darbe nedeni saçma sapan birşey olsada devrildiniz.
Yürek Medya Halkın Sesi Olmaya Yayın Yapmaya Devam Edecek...
Umarım edit zorlamamıştır ama ben Medya BinasındayımAldım beyler sakin
Ekli dosyayı görüntüle 17166
Zorlanmış benceUmarım edit zorlamamıştır ama ben Medya Binasındayım
Yoooo ben burdayım kapatmıyorum Kızılelma değil benim medyamKapat kapat kapat derhal kapat
Dükkan açık çıkın çıkın gelin@Hamza Bilal DİNLENMEZ kardeşim ben sana yarın çok yorulacaksın demedim mi. Bak erkenden dükkan kapandı.
Geliyom bekkeZorlanmış bence
Medya binasi yikilmadi mi darbede ya ne ara yaptin tekrardanUmarım edit zorlamamıştır ama ben Medya Binasındayım
Yooo kimsenin gücü ona yetmez darbeye eyvallah ama medyaya uzanan eli bükerimKapatın bunuda
F16 lar vurmuş diyolaMedya binasi yikilmadi mi darbede ya ne ara yaptin tekrardan
Ne ikram var bizeDükkan açık çıkın çıkın gelin
Yoo kimse binaya bile yaklaşamadıMedya binasi yikilmadi mi darbede ya ne ara yaptin tekrardan
Geliyom bekke
Bende oyle duydum ama baksana 2 gunde bina dikmis adamF16 lar vurmuş diyola
Artık millet askeri sayılıyorsunuz milli içeceğimiz yanında simitNe ikram var bize
Çok beklersinBu medya kapatılmalı bence darbe yönetimine önerisini yapacam