En son mecliste m.v ile tost yiyordu bekir başkanBaşta bekir olmak üzere
En son mecliste m.v ile tost yiyordu bekir başkanBaşta bekir olmak üzere
Bunu ulu ortada konuşma Ağır Cezası olur benden söylemesi.Ordunun stokunu biz çaldık siz seversiniz diye
Kızılelma zaten olamaz senin kıytırık medyanYoooo ben burdayım kapatmıyorum Kızılelma değil benim medyam
qnwnqkqkwkw KızılelmaKızılelma zaten olamaz senin kıytırık medyan
Müebbet yesek ne farkeder millet için yaşamadıktan sonra.... (Biri alıntı yapacak bu mesajı)Bunu ulu ortada konuşma Ağır Cezası olur benden söylemesi.
Kızılelma gibi başaramayınca kapatmıyoruzKızılelma zaten olamaz senin kıytırık medyan
Millet Bir seçim yaptıysa demek ki. (Alıntı yapıldı.)Müebbet yesek ne farkeder millet için yaşamadıktan sonra.... (Biri alıntı yapacak bu mesajı)
(Biri sen değildin)Millet Bir seçim yaptıysa demek ki. (Alıntı yapıldı.)
sfasdasdasdfsgfsdgsdgsdgsdgsdgsdgsdgsdgsdgYoooo ben burdayım kapatmıyorum Kızılelma değil benim medyam
(Darbe gerçekleştikten sonra kendini Nazım evreni ile kafayı Yiyen kişi mi?)(Biri sen değildin)
Daha ne başarcaz şuan konu bulup paylaşım yapmaya çalıştığın darbeyi bile ilk yapan bizizKızılelma gibi başaramayınca kapatmıyoruz
(Hayır)(Darbe gerçekleştikten sonra kendini Nazım evreni ile kafayı Yiyen kişi mi?)
Kızıelma nerde kankam onu göster önceDaha ne başarcaz şuan konu bulup paylaşım yapmaya çalıştığın darbeyi bile ilk yapan biziz
Ömur boyu oyunda mi duracaktı kardeşim yeter da insanların işi gücü var bu oyunda ne partiler kapandı bizim gibiKızıelma nerde kankam onu göster önce
Sjsjsjsjs konu kapanmak olunca zaafınız var demekkiÖmur boyu oyunda mi duracaktı kardeşim yeter da insanların işi gücü var bu oyunda ne partiler kapandı bizim gibi
ordu- oyun içi darbeler - 1.darbe bakarsan görebilirsin Kızılelmayı öptümKızılelma gibi başaramayınca kapatmıyoruz
Valla var partileri sindirip kapatmisligimiz var medyalar baş edemeyip bizimle kapattı darısı başına gibi gözüküyor hade bakalımSjsjsjsjs konu kapanmak olunca zaafınız var demekki
Ben diğerlerine benzememValla var partileri sindirip kapatmisligimiz var medyalar baş edemeyip bizimle kapattı darısı başına gibi gözüküyor hade bakalım
Sen daha kolaysın hissettimBen diğerlerine benzemem
Siz kimsinizDaha ne başarcaz şuan konu bulup paylaşım yapmaya çalıştığın darbeyi bile ilk yapan biziz