KOLLUK KUVVETİNDEN ULTİMATOM ! 🚨 (17 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

Berkin Bakırel

Ziyaretçi
Yaşa Yüce Ordumuz ve Yüce Halkımız. Bazılarının Sözlerine kanmadığınız için En büyük Kahramanımız olan Halka Şükranlarımı sunarım.

Manisalı Emre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş

Manisalı Emre

Vatandaş

Manisalı Emre

Vatandaş

Manisalı Emre

Vatandaş
Önce ali sonra alin krm diye gidiyonliste benim işim uzun

Manisalı Emre

Vatandaş

O A B İ

A D İ N🎗️ Asil Türk 46.Dönem Meclis Bşk.
Yasaklı Üye
Vatandaş
Başkan Online'da yeni düzeni kurmak adına verdiğimiz mücadelede, darbe karşıtlarına hiçbir şekilde tolerans gösterilmeyecektir. Bu süreçte tarafını seçmeyen ya da direniş gösteren herkes, ağır sonuçlarla yüzleşecektir.

Darbe karşıtı faaliyetlerini sürdüren @YÜREK MEDYA | HALKIN SESİ İmtiyaz Sahibi @Hamza Bilal DİNLENMEZ , halkın gözü önünde teşhir edilecektir. Bu, darbe sürecini baltalamaya cüret eden herkes için açık bir uyarıdır. Ayrıca, makamından istifa etmeyen tüm milletvekilleri, valiler ve belediye başkanları, Genelkurmay Başkanı @Fatih TUTUK’un emriyle tevkif edilecek ve ordunun bizzat müdahalesiyle görevlerinden alınacaklardır. Bu noktada, orduya her türlü desteği sağlamak benim ve kolluk kuvvetlerimin en öncelikli görevidir.

Darbe karşıtı parti başkanlarına da ordumuz bizzat el atacak, hiçbir kaçış yolu bırakılmayacaktır. Bu uyarıları daha önce defalarca yaptık. Herkes, halkın iradesine ve bu iradenin temsil ettiği güce saygı duymalıdır. Koltuklarında bekleyip, bizim onları almaya gelmemizi bekleyenler, pişman olacaklar. Ben ve bana bağlı kolluk kuvvetleri, en kısa sürede harekete geçeceğiz.

Daha önce belirttiğim gibi, darbe karşıtı olan tüm kolluk kuvvetleri de plastik kelepçelerle teşhir edilecek ve kamu önünde küçük düşürülecektir. Bu, Başkan Online'da yeni düzeni kurmak adına atılan adımların sadece başlangıcıdır.

#TeslimOlun

Manisalı Emre

46. Dönem Kolluk Kuvveti
Ekli dosyayı görüntüle 17160
Sen ne anlatıyon be abi ne anlatıyon be oğlum😂😂 Yeni kural mı eklediniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...